VIDEO - Accident grav în Iași. O mașină a intrat într-un tramvai
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Accident grav în Iași. O mașină a intrat într-un tramvai / Foto: captură video Realitatea de Iași
Accident grav în Iași. O mașină a intrat într-un tramvai / Foto: captură video Realitatea de Iași
Un accident grav a avut loc la Iași. O mașină a intrat într-un tramvai.

Un accident grav a avut loc astăzi la Iași. Un tramvai a lovit o mașină, iar o persoană a fost rănită. Șoferul a avut nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare, transmite Realitatea Plus. 

Accidentul rutier s-a petrecut în stația Minerva, din zona Alexandru Cel Bun. Se pare că autoturismul a vrut să întoarcă pe linia de tramvai, dar șoferul nu s-a asigurat  atunci când a efectuat manevra și a fost lovit violent de tramvaiul 11. Acesta se îndrepta spre Pasajul Alexandru cel Bun și nu ar fi putut evita autoturismul.

 

Șoferul mașinii, încarcerat

 

În urma impactului, tramvaiul a sărit de pe șine, jumătate din tramvai ajungând pe carosabil, pe sensul înspre cartierul Dacia. Autoturismul s-a oprit pe peronul stației, iar șoferul a rămas încarcerat. El a fost scos de un echipaj de descarcerare din autoturism. Circulația tramvaielor este complet oprită. În autoturism se afla o singură persoană - șoferul.

Victima, un șofer de 70 de ani, a fost scos dintre fiarele contorsionate și preluat de un echipaj SMURD. Potrivit medicilor, el a suferit mai multe traumatisme dar este într-o stare stabila. Din fericire, atât șoferul tramvaiului, cât și călătorii aflați în mijlocul de transport, au scăpat nevătămați. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului.

Tânăr de 16 ani, decedat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat

Un tânăr de 16 ani a decedat, în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul pe care acesta îl conducea pe un drum forestier ce face legătura între Tabla Buţii şi comuna Ceraşu s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, în autovehiculul răsturnat se aflau doi adolescenţi de 16 ani din comuna Ceraşu care se întorceau de la monumentul Eroilor de la Tabla Buţii.

Cel care se afla la volan a fost prins sub autoturism, fiind declarat decedat, iar pasagerul a fost transportat la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Tot astăzi, s-au produs și alte accidente grave în România. Care sunt acesta, vezi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel