Accident grav în Alba. Copil de 11 ani, cu traumatism cranian sever, transferat cu elicopterul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un accident grav s-a produs astăzi în comuna Ciugud, din Alba. 

Un accident în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unui minor de doar 11 ani s-a produs astăzi, după ce un șofer de 62 de ani a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o mamă de 46 de ani. În urma accidentului, rănit foarte grav a fost un copil de 11 ani, cu un traumatism cranian sever, iar medicii de la Unitatea de Primiri Urgență (UPU) au luat decizia ca minorul să fie transferat de urgență, cu ajutorul unui elicopter, în Târgu Mureș. Celelalte trei victime nu au avut nevoie de spitalizare. 

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SAJ Alba, a intervenit pentru acordarea primului ajutor şi descarcerare la un accident rutier produs miercuri pe DJ 107, pe raza localităţii Drâmbar (zona pod Teleac). 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia cu DJ 107 (Calea Ciugudului), a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, femeia de 46 de ani, mama a doi copii pasageri în mașină, a fost rănită. Răniți au fost și cei doi copii, precum și șoferul de 62 de ani. Unul dintre copii, în vârstă de 11 ani, se află în stare gravă și a fost transferat cu elicopterul la un spital din Târgu Mureș. 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Minorul rănit grav prezintă un traumatism cranio-cerebral sever, scrie alba24. După investigaţiile efectuate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, s-a luat hotărârea de a fi transferat cu un elicopter SMURD la o clinică din Târgu Mureş, a anunțat medicul Constantin Cânţa, de la UPU Alba Iulia, conform Agerpres. Al doilea copil din mașină are 15 ani. Nicio altă victimă nu a necesitat internare, cu excepția minorului de 11 ani, rănit grav. 

Vezi și: Adrian Rădulescu a murit. Era ÎNTRISTAT în ultimul interviu acordat DCNews. ”Nu intri la mine în casă, mai bine mori tu” VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel