ACCIDENT DN 72 A. Patru persoane au fost implicate
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Un accident a avut loc, joi seară, pe Drumul Național 72 A. În urma impactului, animalul și-a pierdut viața.

Potrivit stirileprotv.ro, trei adulți și un copil au fost implicați într-un accident pe DN 72 A, între Târgoviște și Câmpulung. Mașina în care se aflau a izbit puternic un cal nesupravegheat pe șosea. 

Animalul a murit în urma impactului

Femeia care era pasageră în mașină a avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc în apropierea localității Dragomirești. În mașină se aflau patru persooane, şoferul, fiul său în vârstă de 6 ani, bunica băiatului şi încă un bărbat. Oamenii se întorceau dintr-o excursie şi se îndreptau spre Târgovişte.

"O turmă de cai, de vreo patru cai a ieşit de pe partea dreaptă şi a luat-o la fugă înspre noi, spre maşină. Asta a sărit direct pe maşina noastră. Să se ia măsuri împotrivă la astea că e moarte curată pe drumuri.", a declarat un pasager.

"Sunt mai multe situaţii cu cai lăsaţi nesupravegheaţi. Responsabilitatea proprietarilor, în primul rând, asta e principala problemă.", a spus Mihail Matei, medic veterinar. 

O persoană a necesitat îngrijiri medicale

O bătrână aflată pe bancheta din dreapta şoferului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijirile doctorilor. Poliţiştii încearcă să dea de urma proprietarului calului pentru a-l trage la răspundere. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta risca să fie amendat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel