Accident cu 11 autovehicule pe A3. Circulaţia rutieră, blocată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Un accident în care au fost implicate 11 autovehicule a avut loc, marţi, pe A3, în zona localităţii Turda.

„Pe autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 15, în zona localităţii Turda, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 11 autovehicule (8 autoturisme, 2 autotrenuri şi 1 autocamionetă). Din primele informaţii au rezultat șase victime, rănite uşor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la faţa locului”, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers Turda - Borş, valorile de trafic fiind ridicate.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în zonă circulându-se în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri.

Citește și...

Un șofer de 21 ani, prins când gonea cu 157 km/h

Un tânăr de 21 ani, din Zau de Câmpie, a fost surprins conducând un autoturism, pe DJ 152 A, în localitatea Band, cu o viteză de 157 km/h, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş. Sector de drum era limitat la 50 km/h, relatează Agerpres.

Potrivit IPJ Mureş, tânărul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.900 de lei, fiind dispusă reţinerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

Tânărul din Zau de Câmpie a fost surprins cu aparatul radar în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, pe parcursul zilei de sâmbătă, ocazie cu care au fost aplicate amenzi de aproximativ 136.000 de lei şi au reţinut 38 de permise de conducere.

„La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Mureş au organizat o acţiune, pe drumurile publice din judeţ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Au fost aplicate 231 de sancţiuni la OUG 195/2002, dintre care 163 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare şi 65 pentru alte abateri, în valoare totală de 135.810 lei. De asemenea, în cadrul acţiunii, au fost reţinute 38 de permise de conducere, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru alte abateri şi 1 pentru o infracţiune de conducere fără permis", au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.

Citește și...

Arhiepiscopia Iașilor: Părintele Calistrat Chifan a fost oprit de la slujirea celor sfinte

Preotul Calistrat Chifan nu va mai sluji la Mănăstirea Vlădiceni, pe perioada cercetărilor. Arhiepiscopia Iașilor a făcut anunțul, luni, prin intermediul purtătorului de cuvânt.

„Confirm faptul că Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor. În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident. O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală și de judecată. Perioada de post care începe este, pentru toți credincioșii ortodocși, și un timp al pocăinței, al cercetării conștiinței, al mărturisirii păcatelor proprii. Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniți și pace inimilor tulburate”, a transmis preotul Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor. 

Potrivit unui comunicat al polițiștilor, la data de 9 noiembrie, polițiștii Secției nr.5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora ei au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurile legale, se precizează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel