Abdomen plat. Alimentele care favorizează depunerea grăsimii
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Abdomen plat
Abdomen plat
Jurnalista Andreea Sava, într-o postare pe blogul ei, a prezentat lista alimentelor care favorizează depunerea grăsimii pe abdomen.

"Grăsimea din jurul taliei nu este doar o problemă estetică. Aceasta este foarte periculoasă pentru sănătate, în primul rând pentru că indică prezența grăsimii în interior, în jurul organelor vitale, ceea ce, desigur, va duce la probleme grave de sănătate, dar și pentru că, așa cum explică profesorul Gheorghe Mencinicopschi, acesta secretă hormoni care vor duce la dezechilibre majore", precizează jurnalista.

Iată lista alimentelor inamice abdomenului plat:

Alimentele bogate în grăsimi saturate

Adică acele grăsimi nesănătoase. Și aici mă refer la grăsimile de origine animală, deci brânza, laptele și carnea grase. Nu trebuie, însă, să elimini grăsimile din alimentație. Ci doar să mănânci alimentele care le conțin pe cele sănătoase.  

Prăjeli

Chiar și cel mai sănătos aliment, prin prăjire în mult ulei sau în uleiuri care conțin grăsimi saturate, devine sursa de grăsimi proaste fiindcă se încarcă, prin prăjire, cu ele. Cartofii, de exemplu, fierți sau copți și apoi răciți te vor ajuta să slăbești. Iar 100 de grame conțin în jur de 80 de calorii. Aceleași 100 de grame, dacă le prăjești, conțin 400 de calorii și grăsimile proaste care se transformă în depozite în jurul taliei și în colesterol rău.

[citeste si]

Carnea și brânzeturile procesate

Sunt pline de grăsimi saturate, sare, conservanți, coloranți și alte prostii sintetice care fac organismul să depoziteze grăsime și cresc nivelul colesterolului.

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel