A vrut să se răcorească în râul Siret şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Echipajele ISU, în alertă
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: DC News
FOTO cu rol ilustrativ: DC News
Pompierii din Galați sunt în căutarea unui bărbat de 65 de ani care, în noaptea de luni spre marți, a dispărut în apele râului Siret.

Incidentul s-a petrecut în prezența fiului și a nepotului său, când bărbatul s-a aruncat din barca în care se afla și nu a mai ieșit la suprafață.

Conform declarațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, Dispeceratul Integra ISU-SAJ a fost alertat în cursul nopții de 24 spre 25 iunie de rudele bărbatului. Acesta, împreună cu fiul și nepotul său, traversase cu barca zona Șerbănești, îndreptându-se spre Călinenii Vechi din județul Vrancea.

La întoarcerea pe malul gălățean, bărbatul a decis să se răcorească în apele râului Siret. Cei doi tineri care îl însoțeau au observat cu groază că acesta nu a mai revenit la suprafață și au alertat imediat autoritățile.

La operațiunile de căutare a participat și ISU Vrancea, care a intervenit cu o dronă pentru a supraveghea zona, în timp ce echipajele de pompieri de la ISU Galați au desfășurat căutări de-a lungul malului din zona Șerbănești.

Marți dimineață, căutările au fost reluate cu ajutorul unei bărci și a unui echipaj de scafandri, care au continuat să cerceteze râul în speranța găsirii bărbatului dispărut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel