Urmărește emisiunea live
A murit Alexandru Vagner, fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Alexandru Vagner, fotbalist care a adunat peste 100 de meciuri la formaţii din Liga 1, a murit. 

Vagner era internat în stare gravă la Spitalului Județean din Brașov după ce în urmă cu zece zile, în data de 20 septembrie, suferise un infarct la un antrenament susținut alături de echipa Inter Cristian, din Liga a 4-a Brașov. .

”M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora lui Alex Vagner, conform Liga2.ro.

Fostul fotbalist a acuzat în ultimele luni o stare de oboseală accentuată din cauza nopților nedormite în care juca poker online și apela la energizante.

La antrenamentul de marți, 20 septembrie al echipei Inter Cristian, Vagner a participat doar la simplu exercițiu 5 contra 2, după care s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit!

La fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, după care la arenă a sosit și Ambulanța. După aproape o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa era critică, mai arată sursa citată.

Mai mulți fotbaliști de la Man. United au făcut intoxicație alimentară în urma deplasării în Republica Moldova

În urma partidei dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United, care a avut loc la Chișinău, în Europa League, cel puțin 12 jucători și membri ai staff-ului echipei engleze s-au simțit rău după ce s-au întors din deplasarea în Republica Moldova.

Cotidianul The Sun scrie că ar fi vorba despre o intoxicație alimentară. Mai multor fotbaliști de la Manchester United li s-a făcut rău în avionul care se întorcea de la Chișinău spre Anglia.

Cauza ar fi legată de ce au consumat în timpul zborului, suspectează clubul englez.

Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United ar fi trebuit să se dispute în Transnistria, însă a fost mutat la Chișinău, din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia. 

Mihai Stoica, reacție acidă la adresa lui Octavian Popescu, pentru că și-a ales un mental coach: ”Este impostură! Nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal”

Mihai Stoica a avut un comentariu controversat la adresa jucătorului Octavian Popescu, întrucât, având în vedere perioada de randament scăzut prin care trece, fotbalistul a apelat la serviciile unui mental coach. În opinia oficialului FCSB, terapeuții sunt niște impostori.

În cadrul discursului acid în care a desființat meseria de terapeut, Mihai Stoica a declarat și că niciun jucător important nu apelează la astfel de servicii, informație falsă având în vedere că echipele din campionate puternice au bugete alocate pentru protejarea sănătății mintale a jucătorilor. 

"E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu absolut orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, nu am vorbit de mult cu el. L-am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, bineînțeles, și va trebui să se lupte cu Coman și Miculescu. Altfel, îi va fi foarte greu să joace.

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai prezintă foarte mult interes. 

Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach. Sunt niște impostori care prostesc jucătorii. Impostură este asta! Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel