'A fost ucis, împușcat în cap!'. Ondaan (FCU Craiova), semnificația gestului din meciul cu Petrolul / Foto - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
'A fost ucis, împușcat în cap!'. Ondaan (FCU Craiova), semnificația gestului din meciul cu Petrolul  Foto Fotbal Club Universitatea 1948 Facebook
'A fost ucis, împușcat în cap!'. Ondaan (FCU Craiova), semnificația gestului din meciul cu Petrolul Foto Fotbal Club Universitatea 1948 Facebook
FCU Craiova a învins Petrolul Ploiești, în Cupa României, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Terrel Ondaan.

Fotbalistul de 28 ani a înscris în minutul 52. Imediat după gol, atacantul a alergat în fața galeriei FCU Craiova și a celebrat reușita într-un mod unic, având două degete la tâmplă și mâna stângă la gură. 

Terrel Ondaan a explicat, după partida cu Petrolul, semnificația: Un prieten de-al său a fost împușcat mortal în urmă cu o lună, în cap, iar gestul său a reprezentat un omagiu pentru amicul său.

FOTO

VIDEO

Atacantul Terrel Ondaan a fost transferat recent în România. Fotbalistul a mai evoluat pentru ehipe precum Ajax, AZ Alkmaar, Telstar, Willem II, Excelsior, Zwolle sau NEC Nijmegen. A marcat 4 goluri în 98 de partide jucate în prima ligă din Olanda.

Rapid, a patra echipă calificată în optimi, după FC Voluntari, FC U Craiova şi formaţia de liga a treia CS Minaur Baia Mare

De asemenea, FC Rapid Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, marţi seara, în deplasare, într-un meci în care scorul a fost egal, 0-0, la finalul prelungirilor.

Diferenţa la loviturile de departajare a fost făcută de Bogdan Rusu, căpitanul echipei gazdă, care a ratat, şutând peste poartă. Pentru Rapid au transformat Alexandru Albu, Raul Costin, Rareş Ilie, Alexandru Dandea, iar Adrian Bălan a fructificat lovitura decisivă. Pentru CS Mioveni au înscris din punctul cu var Andrei Cristea, Lucian Dumitriu, Adrian Cierpka şi Alexandru Iacob.

Echipa argeşeană a avut două ocazii bune de gol prin Adrian Scarlatache (22) şi pe final, când Adrian Bălan a fost aproape de autogol la centrarea lui Valentin Coşereanu (90), dar Virgil Drăghia a apărat. Rapid a fost aproape de a înscrie prin Saifeddine Alami (24) şi Adrian Bălan (96), dar ambii au ratat din poziţii ideale.

Rapid a învins-o pe CS Mioveni în campionat cu 2-0, în deplasare. CS Mioveni - FC Rapid Bucureşti 0-0, după prelungiri; 4-5, la loviturile de departajare, Stadion Orăşenesc - Mioveni

Au executat în ordine loviturile de departajare: Andrei Cristea 1-0 (gol), Alexandru Albu 1-1 (gol), Lucian Dumitriu 2-1 (gol), Raul Costin 2-2 (gol), Adrian Cierpka 3-2 (gol), Rareş Ilie 3-3 (gol), Bogdan Rusu 3-3 (ratare - şut peste), Alexandru Dandea 3-4 (gol), Alexandru Iacob 4-4 (gol), Adrian Bălan 4-5 (gol).


Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Felix Grigore (Bucureşti) - FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel