A fost reținut bărbatul bănuit că ar fi abuzat o minoră de 13 ani din Sighetu Marmaţiei, dispărută de o săptămână
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Poliția Română
foto: Poliția Română
Procurorii din Maramureș au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit că ar avea legătură cu dispariția fetei de 13 ani care a fost găsită, după o săptămână, într-o zonă de locuințe sociale din Sighetu Marmației. Individul este acuzat de săvârșirea unui act sexual cu un minor.  

Melinda, adolescenta de 13 ani care a fost dată dispărută timp de o săptămână, a fost găsită, luni, într-un imobil din Sighetu Marmaţiei.

”La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează, luni seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Polițiștii intenționează să propună Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației formularea unei cereri pentru arestarea preventivă a suspectului.

Primarul din Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, a dezvăluit pentru Pro TV că fata a fost descoperită într-o locație de locuințe sociale din Sighetu Marmației.

În momentul în care a fost găsită, tânăra se afla într-o încăpere neîngrijită și prezenta semne de violență pe corp, după cum a relatat polițistul local aflat la fața locului, într-un interviu acordat postului de televiziune.

De menționat că bărbatul de 34 de ani, poreclit și Mănușă Albă, se afla în preajma tinerei atunci când aceasta a fost descoperită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel