Data publicării:

"A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine". Nadine, schimbări uriașe de viață: Iubesc să scap de aceste straturi de pe mine

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Nadine Voindrouh
Sursa foto: Facebook Nadine Voindrouh
Nadine Voindrouh a vorbit despre decizia de a părăsi România și schimbările care au apărut în viața ei, ulterior.

"Sunt recunoscătoare că, împreună cu familia, datorită acestei schimbări geografice putem să facem foarte multe excursii, să vizităm foarte multe locuri, să fim împreună altfel decât eram până acum. De când ne-am mutat, s-a schimbat total viața noastră! Facem altfel lucrurile, iar la sfârșitul zilei avem mai mult timp petrecut împreună și cu lucruri mai de calitate făcute. Sunt recunoscătoare că Noah, care are 12 ani, poate să se bucure de noi și noi de el și totodată să dea cu nasul în cultura altor țări", a povestit Nadine pentru Fanatik.

"A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine"

"Cel mai mare curaj l-am avut în 2003, când am plecat din România, deși aveam contracte și un album pe care l-am înregistrat și nu l-am mai lansat. Mi-am plătit penalitățile contractelor și am plecat din țară și asta a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine. Și, totodată, a fost nevoie de curaj pentru că renunțam la un statut social, la niște bani foarte buni și la o viață facilă.

Însă nu eram deloc în armonie cu viața mea și sunt fericită că am avut curajul, la 20 și de ani, să las un loc pe un podium pe care te urci atunci când crezi că totul se învârte în jurul tău, mă refer la persoanele publice, să te dai jos și să te duci să speli vase sau să fii dădacă… Mi se pare că am avut cel mai mult curaj atunci, pentru că a fost un curaj calculat", a mai explicat aceasta.

"Caut să scot de pe mine cât mai multe straturi care nu-mi aparțin"

"Sunt în armonie cu mine, cu toate câte au fost și câte sunt, nu știu despre cele care vor veni, dar sunt în pace. În schimb, căutările mele sunt continue și lacome pentru că sunt extrem de curioasă și de fascinată de felul în care un gând îmi schimbă comportamentul, rezultând schimbarea de destin. Căutările mele la nivel personal sunt nu pentru a-mi găsi pacea, pe aceea o am. În schimb, acum, mă simt întemnițată de condiționările firești biologice și psihologie în care fiecare individ e întemnițat și vreau să ies din ele.

Din această pricină, caut să scot de pe mine cât mai multe straturi care nu-mi aparțin, puse de alții, de părerile altora despre mine sau despre cum ar trebui să fie o femeie, sau despre cum ar trebui să fie un om, sau o femeie neagră, o mamă … Iubesc să scap de aceste straturi de pe mine!", a spus Nadine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel