Urmărește emisiunea live
A. Bădulescu - M. De Mezzo, scandal ÎN DIRECT. Bădulescu a închis telefonul. "Nu mă mai băgaţi cu şarlatani"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, şi Mario De Mezzo (PNL) au avut un schimb de replici extrem de aprins în direct. 

Cei doi nu s-au sfiit să ridice tonul, iar Aurelian Bădulescu chiar a ieşit din emisie, închizând telefonul. 

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi. 

Aurelian Bădulescu: Eu vreau să vă spun că la nivelul municipiului Bucureşti, datele indicau încă de pe 23 septembrie depăşiri ale pragului de 1,5 la mie, ceea ce însemna măsuri punctuale. Dar vreau să vă spun că prefectul Capitalei, în complicitate cu membrii Guvernului, a refuzat să facă acest anunţ, că ne aflăm la 1,5, deşi era atinsă cota pe 25 septembrie şi se impunea deschiderea unei noi proceduri, care implica anumite măsuri. I-am făcut hârtie oficială în acest sens să îmi pună la dispoziţie datele, pentru a putea adopta în interiorul comitetului hotărârile pe care acesta le supunea. A refuzat, pentru că asta ar fi însemnat să se impună nişte măsuri profilactice, non-farmaceutice obligatorii din data de 25. Dar pentru că pe 27 se pregăteau de alegeri şi trebuiau să ajungă la ce s-a ajuns, nu au comunicat. Abia pe 29 a avut loc prima şedinţă a CJSU, unde neţinând cont de propunerile celorlalte instituţii, a luat nişte decizii aşa cum s-au văzut. 

Mario De Mezzo: Din punctul meu de vedere, dl Bădulescu nu are credibilitate nici politic, nici personal.  E clar că foloseşte acest discurs politic, după bătaia care i-a fost administrată la S3 şi la primăria Generală. Aş vrea să îl anunţ că dacă ştie de o faptă ... 

A. Bădulescu: Am denunţat, dle De Mezzo, staţi liniştit. Am făcut plângere penală! Dvs răspundeţi ce aveţi de răspuns, dacă vreţi. Dacă nu, nu te apuca dumneata să vorbeşti de izmene pe călător. 

Cătălina Porumbel, prezentatorul emisiunii, le-a cerut celor doi să vorbească pe rând. 

A. Bădulescu: Păi îl întrebaţi pe domnul Delimano care lucrează la drepturi de autor despre chestiuni serioase? E un şarlatan, adus de ăştia la televizor. Ori vreţi să auziţi ce spune autoritatea? Eu deocamdată reprezint autoritatea! Şarlatanul ăsta nu spune nimic.

M. De Mezzo: Mergeţi acasă, sunteţi depăşit! 

Cătălina Porumbel: Domnilor, vă rog, voi fi nevoită să întrerup transmisiunea. 

A. Bădulescu: Păi nu mă mai băgaţi cu şarlatani în emisiune. De unde vine el şi vorbeşte prostiile astea? Să vorbească ce ştie el mai bine. 

M. De Mezzo: Din punctul meu de vedere, şomerul Bădulescu nu are niciun strop de credibilitate. Nici la nivel personal, nici politic. 

A. Bădulescu: Ori sunteţi oameni serioşi, ori închid telefonul. Nu mă mai băgaţi cu şarlatani din ăştia. 

M. De Mezzo: Închideţi, dle şomer, închideţi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel