A ajuns la spital cu un băț de 25 cm în ABDOMEN. Explicația HILARĂ a accidentării
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un bărbat de 68 de ani a ajuns la doctor cu un bețigaș în stomac, după ce și l-a înfipt în posterior „din curiozitate”.

Un bărbat de 68 de ani a ajuns la doctor cu un bețigaș în stomac, după ce și l-a înfipt în posterior „din curiozitate”, conform Daily Mail.

Vârstnicul, rezident al Chinei, a declarat că a vrut să-și controleze acea parte a corpului, după ce a făcut hemoroizi. Doctorii au făcut descoperirea șocantă atunci când bărbatul s-a prezentat la spital cu dureri abdominale severe.

Bețigaș de 25 cm

Pacientul a fost externat din spital după ce medicii i-au scos bețigașul de metal din intestine. Relatările presei locale nu au precizat lungimea bețigașului, dar, de obicei, chinezii utilizează bețigașe de 25 de centimetri.

Bărbatul în vârstă a vizitat spitalul din Xiangyang, Hubei, pe 22 aprilie, cu dureri abdominale severe, a transmis un doctor, sub anonimat.

Explicațiile unui medic

„Un medic de gardă i-a făcut o radiografie și a observat obiectul de metal în cavitatea abdominală a bărbatului”, a spus acesta. „În timpul operației, am reușit să eliminăm bețigașul de metal din colonul său”.

Bătrânul le-a mărturisit medicilor că a vrut să folosească bețigașul pentru a-și investiga hemoroizii „din curiozitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel