4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Valentina Miu | Publicat pe: 31 mai 2023, 13:25
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Pe 4 iunie, avem o Lună Plină în Săgetător. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent de la astrologul Daniela Simulescu!

Pe 4 iunie, Soarele și Luna vor fi în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, iar Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Saturn vine și le frustrează pe ambele.

Spunem asta pentru că ne va face să ne îndoim de noi. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate.

Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

Această Lună Plină se va simți mai mult în astrogramele celor care au marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Așadar, dacă ai Soare, Mercur, Luna, Marte, Venus, Ascendent, Noduri sau alte unghiuri importante în aceste semne, poți să fii mai atent în jurul datei de 4 iunie.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, este o Lună Plină pe axa 3-9, deci o Lună Plină a cunoașterii. Și cu Saturn în Casa a 12-a, s-ar putea să îți dai seama în jurul datei de 4 iunie că te-ai înșelat în privința unei situații.

Poți descoperi că te-ai înșelat cu privire la ceea ce tu credeai că este adevărat. Ai mai multă grijă la drumuri în perioada aceasta, dar și la deciziile pe care le iei. S-ar putea să te bazezi foarte mult atunci când vorbești cu cineva pe ceea ce s-a întâmplat în trecut și nu pe prezent. 

Fii atent și la ce discuți, pentru că s-ar putea să iei decizii la nervi. Și să te îndoiești de ceea ce crezi.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Această Lună Plină va afecta axa 2-8, o axa a banilor. Se iau în calcul atât banii făcuți de tine, cât și cei din alte surse. Cu Saturn în Casa a 11-a, pe undeva vei avea parte de niște limitări.

Poate că vrei să te implici într-un proiect sau îți dorești o investiție și nu mai găsești resursele de care ai nevoie nici de la tine, dar nici de la alții sau de la anumite instituții.

Sau poți obține banii de care ai nevoie, dar cu niște condiții mult mai dure decât până acum. Saturn poate să întârzie și să blocheze aceste chestiuni financiare. Din fericire, Jupiter este în semnul tău și asta te face să ai încredere și să aștepți.

Ai face bine să nu te bazezi pe ceea ce știai din punct de vedere financiar.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Plină se întâmplă exact pe axa Gemeni-Săgetător, deci oarecum, vei fi protagonistul. Soarele este în semnul tău, Luna în Casa a 7-a și Saturn în Casa a 10-a. Este posibil să apară anumite situații în carieră care te vor cocoșa puțin.

Poate nu o să îți mai placă la job sau nu o să îți mai convină anumite situații. Te lovești de unele lucruri, ți se par incorecte și nici acasă nu merg lucrurile. 

Este neplăcută această perioadă pentru nativii Gemeni. Te poți găsi în niște ipostaze pe care altădată le-ai fi criticat foarte dur. Va fi destul de greu și cu odihna și nu știi cum să faci pace cu trecutul. Te poți simți mereu obosit, așa că ai face bine să ai mai multă grijă de tine.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Vei avea o Lună Plină pe axa 6-12. Și cu Saturn în Casa a 9-a, așteptările legate de anumite persoane, mai ales pe plan profesional, s-ar putea să îți fie dărâmate. Deși tu ai tendința să te sacrifici, să faci să fie bine pentru toți, se pot întâmpla anumite evenimente care vin spre tine ca un duș cu apă rece.

Ai mare grijă la sănătate. Careul lui Saturn cu Luna Plină te face să îți dai seama că anumite probleme se pot agrava sau trebuie să înveți să ai grijă de tine. Nu mai pune la suflet ce se întâmplă la serviciu, nu mai discuta cu toți vecinii și cu toți prietenii despre orice. Învață să faci diferența dintre empatie și identificare. 

Cu alte cuvinte, nu petrece timp în suferința altora. O ai pe a ta!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Această Lună Plină activează axa 5-11, în careu cu Saturn din Casa a 8-a. Întreabă-te de nu mai ai nevoie. Apar niște situații în care îți dai seama că nu mai ai nevoie de niște oameni, pasiuni sau obiceiuri care nu îți mai aduc niciun folos.

Poate că doar le întreții fiindcă nu vrei să pierzi ceva, dar nu mai este cazul. Această Lună Plină vrea să îți arate că ai crescut și te-ai maturizat, așa că merită să te schimbi. 

Pot veni și anumite probleme financiare sau unele treziri de ordin spiritual.

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/4-iunie-luna-plina-in-sagetator-previziuni-pentru-fiecare-zodie-ascendent_5937.html?fbclid=IwAR01We52vmOVy3WnYGQiviSsP2sE_S0dfwGq4M96SkqUTZMqnWLn94dRYSM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?