2k1. Mirela Vaida: Este o premieră
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sâmbăta aceasta, la Antena 1, trei cupluri cu puterea de a rămâne „2k1”, orice li s-ar întâmpla în viaţă îşi vor petrece după-amiaza alături de Mirela Vaida.

Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade, Simona Nae şi Bogdan Topciu, dar şi Violeta Șmîșleaeva şi Marcel Pavel, unii dintre ei chiar la a doua apariţie în cadrul quiz show-ului, vor stârni hohote de râs pe platoul emisiunii cu mărturisile din viaţa lor.

Provocat de rubrica „Psihologie de cuplu", şi mai exact de întrebarea „Dintre voi doi, cine e mai gelos?", Marcel Pavel va face o destăinuire de zile mari. „Eu, bineînţeles!", va accetua el, iar Mirela va completa: „E adevărat că nu l-ai lăsat nici măcar pe băiatul nostru de la sunet să o cableze? A venit marcat băiatul, în culise. Este o premieră la noi, la câţi invitaţi avem zilnic, niciun bărbat nu i-a mai spus până acum să îi cableze nevasta!". Îndrăgitul interpret însă nu se va lăsa, spunând: „Uite cum voia el să o cableze pe nevasta mea: <>. Mă ţi-e rău, i-am zis?!", mărturisind, printre hohotele de râs ale tuturor celor aflaţi în platou, că i-a pus singur lavaliera soţiei sale.

Ba mai mult, Luminiţa Anghel a spus şi ea: „Atenţie mare, Marcel s-a reapucat de box!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel