25 mai - 1 iunie, maratoane de vaccinare în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Noi maratoane de vaccinare au loc în zilele următoare. 

O nouă serie de maratoane de vaccinare în spitalele militare. În perioada 25 mai - 1 iunie, centrele de vaccinare organizate în spitalele militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara vor funcţiona din nou în regim de 24/24 h, pentru a asigura, în principal, administrarea dozelor de rapel persoanelor vaccinate în maratonul desfăşurat în urmă cu trei săptămâni.

Centrele vor asigura şi vaccinarea fără programare a persoanelor care se prezintă pentru prima doză de imunizare, având la dispoziţie vaccinuri produse de Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson.

Maratoane de vaccinare la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" Craiova şi Biblioteca Naţională Bucureşti

Ministerul Culturii, prin Teatrul Naţional "Marin Sorescu" Craiova şi Biblioteca Naţională Bucureşti, se implică în două maratoane de vaccinare, ce vor începe vineri, 28 mai.

La Craiova, Teatrul Naţional "Marin Sorescu", Direcţia de Sănătate Publică Dolj şi Primăria Municipiului Craiova organizează maratonul vaccinării în foaierul teatrului, în intervalul orar 10:00-00:00, de vineri şi până marţi, 1 iunie inclusiv. Tipul vaccinului este Pfizer BioNTech, iar rapelul se va putea face tot în incinta Teatrului Naţional Craiova, în perioada 18-22 iunie.

Persoanele vaccinate la Craiova, în data de 28 mai 2021, vor primi în limita locurilor, o invitaţie de două persoane la "Călătoria lui Dante", recital susţinut de maestrul Emil Boroghină în aceeaşi seară, de la ora 19:00. De asemenea, toate persoanele vaccinate la centrul de vaccinare amenajat la Teatrul Naţional Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul din cele zece abonamente, valabile în Stagiunea 2021-2022 a Teatrului Naţional Craiova.

La Bucureşti, maratonul vaccinării este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", la Biblioteca Naţională din Bucureşti, şi se va derula 24 ore din 24, începând de vineri, 28 mai, ora 16:00, şi până luni dimineaţa, 31 mai, ora 08:00. Cea de-a doua ediţie se adresează atât persoanelor care au făcut prima doză în primul maraton (7 mai - 10 mai), cât şi celor care doresc să facă acum prima doză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel