21 de dosare penale deschise în urma controalelor din Piaţa Crângaşi, sâmbătă dimineața
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politie_control-650-x-488
politie_control-650-x-488

Poliţiştii au deschis, până sâmbătă la ora 9.30, 21 de dosare penale pentru tot atâtea societăţi comerciale, pentru evaziune fiscală şi neplata taxelor datorate statului, în urma controalelor desfăşurate în complexele comerciale din Piaţa Crângaşi din Capitală, unde acţiunea continuă la ora aceasta.

Astfel, de la începerea acţiunii şi până la ora 9.30, au fost deschise 21 de dosare penale în cazul a tot atâtea societăţi comerciale, suspectate de evaziune fiscală şi neplata obligaţiilor faţă de stat.

Totodată, au fost aplicate amenzi în valoare de 80.000 de lei, iar 700 de kilograme de carne au fost confiscate, deoarece nu aveau acte de provenienţă. Mai mult, au fost ridicate de anchetatori şi şase cântare folosite de comercianţă, scrie newsin.

Aproximativ 150 de poliţişti de la Capitală, dar şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare, autorităţii vamale, de metrologie dar şi de la OPC desfăşoară, sâmbătă dimineaţa, o serie de controale la comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în Piaţa Crângaşi din Bucureşti.

Oamenii legii fac verificări cu privire la posibile fapte de evaziune fiscală şi contrabandă, precum şi în privind calitatea mărfii care este vândută în complexele comerciale din Piaţa Crângaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel