19 noiembrie - 4 decembrie, tragedii și lucruri neobișnuite. Simulescu, previziuni DURE: Cei născuți pe 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 mai și noiembrie, AFECTAȚI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Daniela Simulescu a prezis tragedii în următoarea perioadă, din cauza Eclipsei de Lună din 19 noiembrie.

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor-șef ASTROSENS, a vorbit despre Eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie și despre efectele negative pe care le are acest fenomen pentru noi și pentru România. 

Potrivit ei, în perioada 19 noiembrie - 4 decembrie 2021, perioada dintre două eclipse de Lună, se vor întâmpla tot felul de situații neașteptate, de tragedii. În plus, a subliniat și faptul că perioada aceasta nu va fi una bună pentru alianțele politice ce tocmai se nasc în politica din România. 

Mai mult, previziunile astrologului Daniela Simulescu se concretizează, dat fiind faptul că numai azi au avut loc două evenimente nefericite pentru România, una dintre ele fiind moartea lui Benone Sinulescu și a doua fiind explozia de la uzina de armament din Băbeni.

EXPLOZIE la uzina de armament din Băbeni. În camera în care a explodat mina nu trebuia să fie nimeni. A fost deschis un dosar PENAL

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie, eveniment de TEMUT pentru astrologi. Care este motivul

"Discutăm despre un eveniment foarte important din punct de vedere astronomic și astrologic. Este vorba despre eclipsa de Lună, Luna Plină din data de 19 noiembrie. Vă spun sincer că la începutul anului, în comunitatea noastră de astrologi, teama noastră cea mai mare a fost din cauza acestei eclipse, pentru că fiind o Lună Plină în Taur, când vorbim de Taur și ne uităm la efectele din astrograma momentului, și mai ales pe harta României, Taurul vorbește de pământ, de resurse, și noi ne-am speriat. Ne-am gândit că poate fi vorba despre un hazard! Eclipsele sunt urmate de regulă de tot felul de situații legate de natură, de lucruri neașteptate, lucruri care pot declanșa situații greu de gestionat la nivel mondial sau național.

Ne-a fost frică de tot ce înseamnă inundații, cutremure... a fost evenimentul de care ne-am temut cel mai mult.

Eclipsa se petrece pe 19 noiembrie, la ora 10:58 a României.

Ce spun acum se referă la nivel individual și național.

Cei care sunt născuți pe 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 mai și noiembrie, afectați

Eclipsa aceasta îi va afecta pe cei care sunt născuți pe 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 mai și noiembrie. Dar de obicei se va resimți în astrogramele tuturor celor care au ultimele grade Taur, Leu, Vărsător, și Scorpion, planete personale, unghiuri sau noduri.

Lună Plină pe axa Taur înseamnă resurse, înseamnă chestii palpabile, concrete, atașamente, tot ce înseamnă confort. Scorpionul, partea opusă, unde avem Soarele și Mercur și Marte, o zonă destul de agresivă și violentă, înseamnă criză, moarte, furie, frustrare, înseamnă duritate, cruzime.

Uitându-ne pentru România, vorbim de o relaționare, de un parteneriat. Dacă sunteți atenți, din punct de vedere politic, pe lângă faptul că există o furie colectivă, suntem furibunzi, suntem violenți, moarte peste tot, suferință, traume, la nivel politic se realizează în perioada aceasta niște alianțe. Relațiile care încep în jurul datei de 19 noiembrie, fie profesionale, fie relaționale, una dintre părți își pierde capul la propriu și la figurat. Efectiv o să piardă enorm. Problema este că nu pierd doar ei, ci să pierdem și noi.

În jurul datei de 19 noiembrie suntem momiți, suntem păcăliți, apar situații otrăvitoare. Vă recomand să nu vă lăsați păcăliți de ceva minunat la prima vedere și când colo să vă coste și să vă doară de nu vă vedeți.

19 noiembrie - 4 decembrie, lucruri neobișnuite care nu sunt importante doar pentru acele două săptămâni, ci pentru cel puțin șase luni

Vom avea decizii grele, decizii care vor crea frustrări, veți observa că în 2022 vor apărea situații în care situația mintală explodează. De pe acum le vom simți. Ori apar foarte multe cazuri de copii uciși. Sper să nu existe multe cazuri, sper ca oamenii să nu o ia razna și să reușească să-ți gestioneze furia și agresivitatea.

Veți vedea la nivel național și mondial decizii, acțiuni, agresivitate, impulsivitate, nu vă duceți cu capul înainte, nu vă lăsați capul tăiat, nu vă pierdeți capul nici după o persoană, nici după un loc de muncă, un obicei.

O să auzim de tot felul de lucruri neplăcute! Nu vă lăsați păcăliți, nu vă lăsați otrăviți, protejați-vă cât mai mult!

Vedeți că perioada dintre două eclipse e foarte importantă. Următoarea eclipsă are loc pe 4 decembrie, deci oficial, începând cu 19 noiembrie, până pe 4 decembrie, se vor întâmpla lucruri neobișnuite care nu sunt importante doar pentru acele două săptămâni, ci pentru cel puțin șase luni și vom vedea rezultatele acestor două săptămâni", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor-șef ASTROSENS.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel