1 Mai - prețuri cluburi Mamaia. Chirieac: Poți să te îmbraci cum vrei, dacă dai 600 de euro pe o apă
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Petrecerile pe Litoralul românesc încep, iar vacanța de 1 Mai va atrage câteva zeci de mii de turiști la malul românesc al Mării Negre, care își vor lua porția de distracție în funcție de bugetul personal.

Principalele atracții turistice vor fi, așa cum estimează specialiștii din turism, ca în fiecare an, în această perioadă, stațiunile Mamaia și Vama Veche. Vama Veche, situată în sud, atrage turiștii cu venituri mici și medii, iar Mamaia, din nordul litoralului, îi atrage pe cei cu posibilități financiare peste medie și chiar cu mult peste medie.

La cluburile de pe plaja din Mamaia, unde intrarea este 200 de lei, meniul se anunță unul fabulos, spre exemplu, o șampanie poate ajunge la 42.000 de euro, după cum au prezentat cei de la România TV, vineri seara.

Au fost milionari care anul trecut făceau precomandă la astfel de șampanii, a spus prezentatorul Marius Niță, aflat pe litoral. ”În lei, este 190.000 de lei sticla de 9 litri”, a mai precizat el.

Prezent în studioul România TV, Bogdan Chirieac a fost ”impresionat”: Există precomenzi pentru așa ceva?, iar răspunsul a fost, evident, pozitiv.

Mai mult, a spus prezentatorul, o sticlă de apă costă de la 20 de lei și ajunge la 2750 lei, la 1 litru, adusă din Franța!

- ”600 de euro”, a remarcat imediat Bogdan Chirieac: ”Ce apă este? Că eu băutor de șampanie nu sunt, dar apă beau. O fi apă de colonie poate. De unde vine?!!”

Un Logan din TVA

La corturi distracția este mult mai simplă, unde prețurile sunt mult mai Ok, cu intrare de 50-70 de lei. La cluburile de fițe, a mai spus Marius Niță, ”eu, dacă merg cu cămășuța asta și cu vesta aș părea ca un tocilar față de restul lumii, pentru că la cluburile astea de fițe este o adevără paradă de modă. Adică trebuie să ieși în evidență”, a remarcat el referitor la 'dress code-ul' din Mamaia.

- ”Dacă poți da 600 de euro pe o sticlă de apă plată, puteți să vă îmbrăcați cum vreți”, a intervenit Bogdan Chirieac. ”N-aveți niciun fel de problemă. Cum vreți dvs. vă îmbrăcați. Nu sunteți penibil. Sunteți foarte bine. Dacă luați și șampania de 42.000 de euro, puteți să veniți și cu Trabantul”, a mai spus el, într-un moment de relaxare din platoul România Tv.

”Problema nu este că în România sunt și astfel de extravaganțe, ci că românul mediu trebuie să-și permită să meargă acolo unde ați spus că intrarea este 50 de lei să se distreze. Dacă litoralul românesc ar avea șansa să devină un fel de Nisa, de Cote d'Azur a Mării Negre unde și prețurile sunt ca la Mamaia n-ar strica pentru economia românească” a completat el.

Anul trecut, doar din cluburile de fițe, ANAF-ul a încasat aproximativ 17,3 milioane de lei (3,7 milioane de euro), doar din consumul băuturilor.

”Deci 1 milion de euro pe zi”, a remarcat Chirieac, făcând referire strict la perioada de vacanță de 1 Mai. ”Și mă gândesc la sticla de șampanie de 42.000 de euro, că numai cu TVA-ul pe care îl încasează statul poate să cumpere un Logan pentru poliție” și-a încheiat comentariul Bogdan Chirieac.

Citește și:

Galerie FOTO | Vacanța de 1 Mai pe Litoral - cele mai solicitate locații. Creșterea cererii, semnificativă

Constanţa. Lumina Sfântă, adusă din largul Mării Negre de către arhiepiscopul Tomisului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel