Urmărește emisiunea live
Zodiac septembrie 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Horoscop. Luna septembrie se anunță a fi una foarte controversată. 

Marte va fi protagonistul lunii. În primul rând că este în domiciliu, în Berbec dar și pentru că își va începe retrogradarea pe 10 septembrie. Viața fiecăruia dintre noi va fi influențată de acest tranzit, mai ales că va face și al doilea careu cu Saturn, pe 29 septembrie.

Berbec

Vei fi non-stop preocupat de schimbare. Vei fi nemulțumit de tot ce se întâmplă și vei crede că doar ceva nou în viața ta profesională sau cea personală te mai poate salva. Însă fuga de ce nu funcționează nu te ajută cu nimic. Marte retrograd te va frustra, dar te va ajuta să și faci ajustările necesare.

Taur

Vei fi provocat pe toată durata lunii de comportamentul partenerului. Te bazai pe el din anumite puncte de vedere, însă în septembrie îți va fi foarte greu să îl înțelegi. În plus, nici nu va dori să comunice mai mult cu tine și te vei simți legat de mâini și picioare.

Gemeni

Mercur va sta în mare parte din luna septembrie în semnul Balanței, tranzit care te va ajuta să comunici cu eficiență, însă va trebui să ai grijă că Marte va retrograda în zona prietenilor și a cunoștințelor și este posibil ca ei să te dezamăgească. Mai ales că ți-ai creat niște așteptări legate de ei.

Rac

Conflictele de la locul de muncă nu trebuie să te afecteze, de aceea ai face bine să nu pui la suflet. Este recomandabil să fii diplomat și să nu răspunzi acceselor de furie ale șefilor sau altor persoane cu autoritate. Pot exista animozități și în cadrul familiei.

Leu

Este o lună foarte bună pentru învățare. Retrogradarea lui Marte, intrarea lui Venus în semnul tău și conjuncția Marte-Lilith de pe 22 septembrie îți vor conferi mult curaj să te apuci de o pasiune mai veche, de un curs diferit sau să ieși mai mult în față, fie la serviciu, fie acasă.

Fecioară

Chestiunile financiare vor căpăta alt sens pentru tine. Îți vei da seama că te raportai la bani într-un mod greșit. Mai ales la banii pe care îi împărțeai cu partenerul sau cu alți membri ai familiei. Evită să rămâi cu datorii sau să dai bani cu împrumut.

Balanță

Marte retrograd îți va afecta relația de cuplu sau modul în care doreai să cucerești pe cineva. Cu cât te vei grăbi mai mult, cu atât te vei frustra pe măsură. Reapar chestiuni despre care nu ai vrut sa discuți, iar acum vei fi pbligat să îți accepți greșelile.

Scorpion

Luna aceasta, focusul tău ar trebui să fie pe îmbunătățirea relațiilor de la locul de muncă. În ultimele luni, colaborarea cu o parte din colegi a cam scârțâit și ți-ai dat seama că din această cauză nu ai avut rezultatele dorite. Nu lua decizii pe plan personal. Încă nu.

Săgetător

Luna septembrie te invită să îți faci un plan al viitoarelor cheltuieli serioase. Vei fi tentat să cheltuiești sume mari pe distracție și pasiuni, iar pentru cele necesare nu vei păstra bani. Marte retrograd și Venus în Leu pot reaprinde pasiunea în relație, deci profită din plin mai ales dacă ai avut momente mai grele cu partenerul.

Capricorn

Te vei implicam vrei nu vrei, în discuțiile din sânul familiei. Rudele trec prin momente mai grele, apar conflicte nerezolvate. Și cum tu îți păstrezi calmul în asemenea momente, vei fi desemnat să te ocupi de unele probleme. Dar de data aceasta îți vei pierde răbdarea și vei deveni mai agresiv.

Vărsător

În septembrie nu te vei plictisi deloc. Te ajută Venus în Leu și Mercur în Balanță, tranzite care îți aduc în viață mulți oameni noi și îți vor revitaliza relațiile amoroase, dar și cele de prietenie. De altfel, recomandabil ar fi să nu lenevești prea mult, ci să îți creezi un program plin de evenimente. 

Pești

Marte va retrograda în zona banilor și te va face să conștientizezi că ai făcut multe cheltiuieli aiurea, pe fond emoțional. Din această toamnă, astrele îți recomandă să te ocupi de educația ta financiară. În rest, îndrăznește mai mult să ceri sprijinul colegilor, s-ar putea să aibă soluții la problemele tale mai vechi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel