Urmărește emisiunea live
Zodiac octombrie 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Luna octombrie vine cu o mare nevoie de interiorizare. 

Retrogradarea lui Marte în Berbec de pe toată durata lunii ocombrie va fi tranzitul ce va ne va influența pe fiecare dintre noi. Multe dintre inițiative vor fi blocate, iar frustrările vor deveni umbrele noastre. Pe 14 octombrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Scorpionului, fapt ce va aduce întârzieri, dar și revelații interioare. Pe 21 octombrie, Lilith va păși în Taur, provocând diverse zguduiri în sistemele financiare.

Berbec

Fii foarte atent la schimbările din zona profesională! Nu vei avea putere și control ca altădată, sau capacitatea a acționa imediat, dar vei reuși să duci totul în favoarea ta dacă vei fi mai deschis la propunerile celorlalți.

Taur

Zona partenerială este cea mai afectată. Dacă observi că începi să petreci mai mult timp în preajma cunoscuților, decât în preajma partenerului, înseamnă că relația nu funcționează. Va fi nevoie să accepți și să discuți deschis.

Gemeni

Încearcă să nu te grăbești atunci când muncești. După jumătatea lunii, colegii și proiectele reluate vor deveni motive de stres. Și tu vei fi destul de confuz și vei trata superficial anumite situații. Fii mai atent la investiții!

Rac

Vei duce adevărate lupte cu tot ce înseamnă autoritate în viața ta, fie că sunt șefi, parteneri sau părinți. Dar cu greu vei înțelege ceva concret din ele, vei alege să te victimizezi precum un copil și să nu fii mai matur și responsabil.

Leu

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Mai ales în ceea ce privește serviciul. Colegii te așteaptă la cotitură și vor reacționa la orice greșeală pe care o vei face. De aceea, astrele îți recomandă să eviți conflictele cu aceștia.

Fecioară

Luna octombrie va fi foarte presantă din punct de vedere financiar. Ar fi preferabil să cauți oferta cea mai bună și să te consulți cu cineva înainte de a cumpăra ceva. Comunicarea cu persoanele dragi va avea de suferit.

Balanță

Certurile cu persoana iubită nu trebuie neglijate. Sunt multe nemulțumiri care nu pot fi expuse pe un ton pașnic. Reproșurile și furia ascund dureri sau probleme ale celuilalt. Din a doua parte a lunii, vei fi obligat să fii mai comunicativ.

Scorpion

Partenerul va fi prea rece și analitic pentru gusturile tale. Dar nu îi vei da prea multă atenție pentru că vei fi ocupat cu studiul sau cu drumuri nenumărate. Evită locurile agitate și gălăgioase, ai nevoie de liniște.

Săgetător

Te vei simți foarte singur, mai ales în prima parte a lunii. Chiar dacă vei fi înconjurat de cei dragi, vei fi acompaniat de o stare de melancolie. Astrele te avertizează să nu cheltuiești banii aiurea pe ideile prietenilor. Fii mai cumpătat!

Capricorn

Instabilitatea din carieră nu te sperie. Ești pregătit să faci față la orice provocare. Chiar dacă asta va însemna să recunoști că unele proiecte vechi nu au fost îndeplinite așa cum trebuie. Rudele apropiate te vor scoate din zona de confort.

Vărsător

Vei avea acces la unele persoane sus-puse și vei putea să le arăți calitățile tale. Deși îți vor face promisiuni, va dura ceva până când le vor putea concretiza. Fii mai atent cu organismul tău, nu îi neglija simptomele și mergi la doctor dacă este cazul.

Pești

Ai o stare de plictiseală permanentă și nimic nu te mai înveselește. Nu este cazul să dai vina pe nimeni, ci să te asiguri că te ocupi de micile bucurii ale vieții. Vei rămâne blazat dacă nu încerci să faci și lucruri noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel