ZODIA cu aspecte MINUNATE: E săptămâna voastră! Doar de voi depinde, energie și încredere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop Fecioară, ZODIA cu o săptămână minunată
foto pixabay/ Horoscop Fecioară, ZODIA cu o săptămână minunată
Nativii unei zodii se vor bucura de o săptămână excepțională. 

Mercur intră în semnul zodiei Fecioară din 12 august și vine cu mari surprize. E săptămâna voastră, dacă v-ați născut sub acest semn zodiacal!

”Mercur intră în semnul vostru, unde avem Marte și Venus. Săptămâna aceasta ar trebui să fie săptămâna voastră, punct! Nu contează că Venus face opoziția cu Neptun, nu contează nimic! Nici că Soarele este în continuare casa a 12-a. Săptămâna asta trebuie să fie a voastră. Trebuie să fiți atât de puternici și de muncitori, să fiți acolo! Trebuie să munciți, să aveți grijă de sănătate, să comandați. Dacă săptămâna aceasta nu merg rotițele, e din cauza voastră! Aveți aspecte minunate și multe. Aveți trei planete în vizită la voi și una chiar vă place - Mercur. Marte vă dă energie, Venus vă dă încredere. Doar de voi depinde. Săptămâna aceasta trebuie să fiți peste tot. Dacă vreți să vă apucați de o activitate recreativă sau sport, e o săptămână bună, e Marte acolo și vă ajută” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară, în cadrul horoscopului săptămânal, perioada 9 - 15 august 2021. 

Tranzitul lui Mercur prin Fecioară începe pe 12 august și se termină pe 30 august. „Este unul foarte scurt, dar și foarte productiv, exact așa cum îi place”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. ”Cu alte cuvinte, nu lăsa pentru septembrie ce poți face în august. Mai ales chestiunile ce țin de documente, achiziții sau muncă. Pe urmă, Mercur se va apropia de retrogradare și totul va fi îngreunat”, a explicat Daniela Simulescu, care a realizat și o emisiune specială despre acest subiect.

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Mercur în Fecioară, 12-30 august 2021. Nu lăsa pentru septembrie ce poți face acum

HOROSCOP FECIOARĂ astăzi, 9 august 2021

Odihnă, dar și partea în care luați decizii și sunteți curajoși! Contează cine are curaj, iar voi, cu siguranță, veți avea curaj să vă asumați niște chestiuni în familie!

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Curaj pentru o ZODIE! Toți vor în locul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel