Data actualizării:
Data publicării:

Zodia care trece printr-o perioadă dificilă a vieții. Daniela Simulescu: Toate astrele te trag puțin în spate / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 23-29 octombrie.

Berbec/Ascendent în Berbec

„Guvernatorul tău este deja în casa a VIII-a. Soarele intră luni acolo, Mercur a intrat duminică. Nu ești neapărat în cea mai bună perioadă a vieții tale.

Oarecum, toate astrele astea te trag puțin în spate. Trebuie să fii mai prezent. Toate aspectele săptămânii te pun într-un punct și te pun să stai acolo și vezi ce se întâmplă în jurul tău.

Săptămâna ce urmează trebuie să vă învețe că nu totul e alb sau negru, că sunt foarte multe zone de gri, dar până acolo trebuie să conștientizați că voi luați viața în alb și negru. Guvernatorul vostru din casa a VIII-a va face opoziție cu Jupiter din casa a II-a și e un moment crucial pentru unii dintre voi legat de partea financiară și de valoarea pe care v-o acordați.

Cât considerați voi că meritați, atât primiți. Trebuie să vă poziționați undeva, să vedeți ce se întâmplă în jur, să acceptați ce vă oferă ceilalți și, bineînțeles, trebuie să aveți mare grijă pentru că este vorba și de o eclipsă în casa a II-a a banilor. Aveți mare grijă la cheltuieli, la decizii, dar și la planuri.

Sfatul meu este să schimbați ceva în modul în care vă raportați la bani. De asemenea, nu este o săptămână bună pentru împrumut sau pentru a da bani cu împrumut. Totodată, nu prea aveți putere și control asupra a ceea ce se întâmplă în viețile voastre”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel