Zodia care trebuie să coboare cu picioarele pe pământ. Daniela Simulescu: Nu trăiți doar într-un palat de cleștar, simțiți-vă bine
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 17 oct, 13:09
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre zodia care să coboare cu picioarele pe pământ.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre ce va trebui să facă zodia Săgetător în săptămâna 18 - 24 octombrie 2021:

„Jupiter, guvernatorul vostru, își va opri retrogradarea în Casa a 3-a, alături de Saturn în semnul Vărsătorului. Anul acesta ați învățat să trăiți cu limite. Din decembrie, voi, care ați vrea să nu vă oprească nimeni și nimic, dintr-odată ați avut limite. Că nu ați mai călătorit, că nu ați mai făcut sport, că nu ați mai fost la biserică, dintr-o dată, descoperiți săptămâna aceasta, că ați putut supraviețui și ați făcut-o destul de bine.

Cele două planete în Casa a 3-a vă readuc aminte că e cazul să coborâți la firul ierbii, să studiați, să-i verificați pe cei din jurul vostru, să-i observați, să vedeți. Să nu trăiți doar într-un palat de cleștar, undeva departe, luând totul la un nivel superior, ci mai aduceți-vă aminte să coborâți pe planeta pe care trăim.

E o săptămână bună de învățat, de citit, de studiat, de văzut prezentări. Și Venus e bine aspectat în semnul vostru și ați putea să vă simțiți bine în semnul vostru. Săptămâna aceasta vă puteți îmbrăca frumos, puteți să aveți grijă mai mare de look-ul vostru, ori să scăpați de ceva ce nu vă mai place. Trebuie să vă simțiți bine, asta vrea săptămâna ce urmează pentru voi“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

G Ad:

Luna Plină în Berbec. Daniela Simulescu: Riscuri de accidente la nivel mondial. Răutăți bazate pe suferință

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre Luna Plină în Berbec, un eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare:

„Luna Plină în Berbec va avea loc pe 20 octombrie, în jurul orei 17:57. E acel moment în care Soarele și Luna sunt în opoziție și vezi Luna Plină pe cer. Pe Lună Plină se întâmplă evenimente, situații, întâlnim tot felul de oameni. Ea se petrece imediat după ce Mercur și Jupiter și-au oprit retrogradarea. De asemenea, Luna Plină se petrece cu un careu Marte - Pluto. Nu e o Lună Plină ce mie îmi place.

Atunci când vorbim de Berbec, vorbim de competiție, de grabă, de agresivitate și furie. Furia nu e un lucru rău neapărat, dar există în fiecare dintre noi, chiar și în cei care se dau sfinți. Acest aspect nu face decât să crească mai mult nervozitatea la nivel individual, național și mondial. Când vorbim de Berbec, vorbim de explozii, accidente, incidente, relații terminate. Când Berbecul nu mai e vrea e pentru că nu mai poate, pentru că vremurile pe care le trăim le vom resimți foarte mult la nivel emoțional, chiar dacă ne vom chinui cognitiv. Vremurile pe care le trăim sunt ca o bombă care stă permanent să explodeze, ca un vulcan care stă să erupă, iar când se va întâmpla acest lucru nu va fi bine (...)“, a precizat astrologul Daniela Simulescu (citește continuarea AICI).

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro