Data publicării:

Zodia care se va lăsa foarte ușor influențată în această săptămână. Daniela Simulescu: O să vă pară rău, o să vă enervați / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 octombrie.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

„Mercur face opoziție cu Neptun, ceea ce înseamnă că vă puteți lăsa influențați inclusiv de un cerșetor. De fapt, credeți că e cerșetor, îi dați bani și după aflați că nu era cerșetor. O să vă pară rău, o să vă enervați, dar asta este. Deci există un risc de a vă lăsa influențați săptămâna aceasta.

Pe 3 octombrie, Lilith își începe tranzitul în semnul vostru. Va fi un tranzit care vă va scoate din multe și avându-l pe Saturn în casa a VII-a vă obligă să nu mai fugiți de relații și de ceea ce vă este frică, vă obligă să aveți curaj și să deveniți independenți. Universul vă ajută. Vă trebuie doar o picătură de nebunie pe care Lilith v-o va oferi. 

Mercur, guvernatorul vostru, intră în casa a II-a, unde este și Marte care va face careul cu Pluto. Săptămâna aceasta aveți grijă la cheltuieli! Dacă spre sfârșitul săptămânii mergeți undeva și lumea cheltuiești, nu faceți la fel pentru că Venus este în casa a XII-a și va intra pe 9 octombrie în semnul vostru. Spre sfârșitul săptămânii evitați cheltuielile că nu sunt sănătoase”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel