Data publicării:

Zodia care își pierde controlul în perioada 4-10 septembrie. Sfârșitul săptămânii presupune riscuri pentru voi / Video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 4-10 septembrie.  

„Am scăpat de o săptămână care nu ne-a adus foarte multe aspecte importante. Această săptămână, din fericire, are destul de multe.

Luni, Venus își oprește retrogradarea. Efectele se văd până pe 9 octombrie. Cu alte cuvinte, de luni aveți liber la luat decizii pe plan amoros, fie că înseamnă să intrați într-o relație, fie că înseamnă să o rupeți. De luni, partea financiară dobândește mai multă claritate pentru anumite persoane. Poate ați vrut să faceți o investiție, o cheltuială, dar nu ați fost foarte siguri. Iată, oprirea lui Venus din retrogradare ne ajută să facem lucrurile diferit.

De asemenea, unii vor vrea să facă anumite lucruri, pentru că Venus retrogradă este în Leu. Vor vrea să riște foarte mult, să se dea în stambă și să exagereze. Nu vă recomand.

Cumva, oprirea lui Venus din retrogradare vine în aceeași zi cu un trigon între Mercur retrograd și Jupiter, un trigon care a avut loc prima dată pe 10 august.

Aș putea spune că deși inima vă bate și vă împinge să faceți greșeli, acest trigon vă face să vă întoarceți și să priviți diferit. De cele mai multe ori, din punct de vedere teoretic, oprirea lui Venus din retrogradare aduce revelații și nu unele plăcute.

Câteva zile nu vor fi deloc pe placul nostru. Ne vom zvârcoli la propriu și la figurat”, a spus Daniela Simulescu.

Balanță/Ascendent în Balanță

„Venus, guvernatoarea voastră, își oprește retrogradarea. De luni, lucrurile sunt mai clare. La sfârșitul săptămânii, Ceres se află în conjuncție cu Nodul Sud. O luați razna dintr-o dată, fie că mergeți la o petrecere, la un eveniment sau la cumpărături. Sfârșitul săptămânii presupune riscuri pentru voi, riscuri să vă pierdeți controlul. Orice v-ar spune cineva, voi luați totul personal, fie că sunteți la serviciu sau cu prietenii.

Veți avea unele gesturi care îi vor îngrijora pe cei din jur, dar nu-i vor îngrijora în legătură cu voi, ci în legătură la relația lor cu voi. 

Vă recomand să aveți mai multă grijă de voi! Stați în pat, în grădina, pe plajă sau oriunde și dați-vă seama ce simțiți în corp: frică, furie sau dolii neprocesate. Ceres are această tematică de doliu de separare. Stați și simțiți acele emoții, ele sunt undeva încapsulate. În momentul în care suntem echilibrați, nu dormim și nu suntem bine, atunci nu funcționează nimic în viața noastră”, a declarat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel