Zodia care are o săptămână confuză, nesigură, sufocantă. Daniela Simulescu: Pare că nimic din ce aţi stabilit nu se întâmplă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Serkan Göktay, pexels
Fotografie de la Serkan Göktay, pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a transmis un semnal de alarmă pentru o zodie. 

"Iată că a venit din nou duminică şi ne pregătim de câteva aspecte astrologice interesante. Dacă săptămâna ce se termină a fost mai fadă, mai sărăcăcioasă din punct de vedere al evenimentelor, iată că în săptămâna ce urmează avem ce discuta, avem ce povesti. Spun asta pentru că săptămâna asta nu a fost exact pe gustul meu. Dar când nu sunt aspecte, atunci facem lucrurile să meargă mai uşor de la sine. De mâine încolo, avem ce discuta. Şi chiar de mâine avem un tranzit interesant, Venus intră în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 29 septembrie. Începem să ştergem praful de pe emoţii, devenim mai pragmatici, mai selectivi", a declarat Daniela Simulescu în debutul emisiunii astrologice săptămânale. 

Probleme mari pentru o zodie: Săptămâna asta e epuizantă, sufocantă, nesigură

"Cu Luna plină în semnul vostru, toată săptămâna e cu fundul în sus, cu capsa pusă. Îmi şi imaginez un personaj din desene animate, răcit, cu prosop în jurul capului, cu febră, cu muci. Toată săptămâna nu sunteţi! E epuizantă, sufocantă pe alocuri, nesigură, destul de confuză. Pare că nimic din ce aţi stabilit nu se întâmplă, pare că de fiecare dată apar lucruri neaşteptate, apar cheltuieli, pare că ceilalţi nu vă văd cu adevărat. 

E adevărat că Venus intră în casa a şaptea şi oamenii vor să vă ajute, dar apare un blocaj. Mai vine şi Mercurul în casa a opta care îşi începe retrogradarea... Luna plină e ca şi cum vă ia minţile. 

V-aş recomanda multă linişte, odihnă, relaxare, meditaţie, rugăciune şi, foarte important, detaşare de problemele familiei. Vorbiţi cu oamenii dragi, ascultaţi-i, dar nu încercaţi să le rezolvaţi problemele", a spus Daniela Simulescu despre cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Horoscop, duminică, 4 septembrie 2022

Mercur din Balanță va face un trigon cu Marte din Gemeni. Plimbările în compania persoanelor dragi vor fi tare plăcute. De altfel, astrele chiar ne invită să căutăm orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți. Vom avea mai multă încredere în propriile idei. Ne apropiem din nou de careul Saturn-Uranus, care s-a mai petrecut de trei ori în 2021. Acest aspect se va manifesta printr-o rezistență la schimbare. 

Berbec

Nu este o zi bună pentru a lenevi. Astrele chiar te invită să ieși din casă, să te vezi cu oamenii dragi, să participi la evenimente. 

Taur

Astăzi poți îmbina utilul cu plăcutul. Atât în chestiunile gosdpodărești, cât și în cele profesionale. Astfel vei avea liniștită.

Gemeni

Vei fi precum Speedy Gonzalez astăzi. Nu vei sta locului! Ai atâtea de făcut și parcă ai mai prelua și altele. Nu vrei să te plictisești. 

Rac

Ceilalți te agită, îți fac program și nu empatizează deloc cu tine. Bine ar fi să nu te lași până nu obții tot ce vrei în negocierile cu ei. 

Leu

Te adaptezi repede la schimbările apărute în program. Chiar ai sugestii de îmbunătățire. Discuțiile cu prietenii îți vor face plăcere. 

Fecioară

Te poți baza pe familie dacă vrei să faci o investiție serioasă. Cei dragi îți vor da sfaturile cele mai bune. Deci nu te grăbi!

Balanță

Astrele îți recomandă să îți faci timp pentru a te ocupa și de pasiunile tale. Sau să te întâlnești cu oameni dragi pe care nu i-ai mai văzut de mult. 

Scorpion

Vei purta numeroase discuții despre unele subiecte destul de incitante. Te preocupă tot ce este misterios sau diferit. 

Săgetător

Partenerul nu vrea să stați în casă și să vă plictisiți. Are nevoie să ieșiți din rutina obișnuită și să faceți lucruri total noi. 

Capricorn

Preferi să te ocupi tu de treburile gospodărești mai grele. Îți dai seama că dacă stai după cei dragi, vei aștepta mult și bine. 

Vărsător

O zi simplă, dar pe placul tău. Te poți ocupa chiar și de cele mai superficiale activități, astfel îți vei relaxa creierul. 

Pești

Este posibil ca familia să se implice în chestunile tale financiare. Nu este cazul să îi lași să te și judece în același timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel