Data publicării:

Zodia care acumulează multă furie în această săptămână. Daniela Simulescu: Găsiți evenimentele care să vă ajute să o procesați astfel încât să nu erupeți pe dinăuntru / Video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 11-17 septembrie.

Balanță/Ascendent în Balanță

„Marte este în semnul vostru. El nu se simte acolo. Marte reprezintă luptă pură, curaj, decizie. În semnul vostru, el trebuie să se îmbrace în costum de diplomat, de avocat, să-și înfrângă foarte multe impulsuri, foarte multe instincte. Pe moment este bine și aveți mai mult curaj.

Acumulați furie! O strângeți și faceți depozite. Voi începeți să faceți o cămară și puneți în borcane furie. În loc de murături pentru iarnă, voi puneți la murat furia. 

Găsiți supapele, procesele, activitățile, evenimentele care să vă ajute să procesați furia, s-o transformați, să-i dați o altă formă, astfel încât să nu erupeți pe dinăuntru sau să nu vă duceți acasă și dintr-un nimic care s-a întâmplat la serviciu să ia foc totul în jurul vostru. Nimicul acela a atins ceva din voi și acel ceva e momentul să fie scos, să fie rupt din voi, nu rupt total pentru că nu putem să vindecăm total anumite lucruri, să scăpăm de ele, dar măcar puțin.

Marte vine cu dureri de cap, migrene, irascibilitate și oarecum îi contaminați și pe cei din jur.

Marte vă poate face mai harnici, mai activi. Marte are și resursă, dar și vulnerabilitate. Cert este că trebuie să vă găsiți pasiunea prin care să transformați această furie pentru că după vor fi momente în viață, mai ales în rutina de zi cu în zi, în care trebuie să luați decizii și trebuie să vă implicați cu mult curaj. Dacă nu o să fiți echilibrați, cum vă place vouă, stricați totul în jur.

În casa a XII-a Mercur își oprește retrogradare. Începeți să vă împăcați mai bine cu intuiția. Recomandarea este pentru cei care au probleme serioase de sănătate și caută, acesta este un moment bun de a găsi un răspuns. V-aș recomanda să apelați și la a doua opinie dacă simțiți nevoia. Dacă simțiți că sunt probleme de sănătate nu mai stați, duceți-vă la doctor. Chiar dacă pe moment nu aveți bani, nu aveți asigurare se va găsi o formulă, dar trebuie să aveți curaj”, a precizat Daniela Simulescu.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„Nu se întâmplă mare lucru săptămâna aceasta. Marte este în casa a a XII-a. Guvernatorul vostru este într-o casă nevăzută. Îi place acolo. Sfatul meu este să lăsați lucrurile să se întâmple de la sine. Nu vă băgați în proiecte, chiar dacă vă plac, încă nu este momentul.

Dacă ieșiți în oraș cu prietenii, dacă sunteți la serviciu, dacă stați de vorbă cu partenerul, lăsați-i să vorbească ce vor și voi stați în banca voastră. Cu Marte în casa a XII-a dacă acționați, acționați din frustrări. Voi nu vă permiteți să fiți vulnerabili că nu vă place să creadă lumea chestia asta despre voi. Vă place să fiți în control, să veți putere totală asupra propriei persoane. 

Cu Venus în conjuncție cu Juno, unii dintre voi vor avea discuții cu șefii, se vor face schimbări la nivel ierarhic, se fac alte parteneriate”, a menționat Daniela Simulescu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

„Mercur își oprește retrogradarea în casa a X-a. Acesta este un lucru bun. De acum încolo puteți avea mai multă încredere în șefi, șefii pot avea mai multă încredere în voi. Dacă aveți ceva de comunicat, atunci puteți să o faceți, dar încă este nevoie să repetați puțin înainte. 

Mercur în casa a X-a în mers direct vă ajută. Dacă aveți probleme cu copiii, Mercur vă ajută să știți cum să-i abordați.

Cu Jupiter retrograd în casa a VI-a, viața voastră nu este menită să vă aducă multe reușite, ci mai degrabă vă transformă într-o furnicuță care nu comentează, doar muncește. 

Nu alergați după strălucire, nu alergați după dramatism, ci trebui să vă vedeți de viață ”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel