Ziua Mondială a Sănătății, 7 aprilie. Andrei Baciu: Ei sunt eroii acestor vremuri. Este un moment bun să le spunem un mare ”mulțumesc”
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a transmis un mesaj în exclusivitate pentru DC NEWS cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Anul acesta, Ziua Mondială a Sănătății stă sub mesajul "Pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă".

"De Ziua Mondială a Sănătății, ne gândim cu recunoștință la cei în mâinile cărora se află sănătatea noastră și le dorim multă sănătate!

Este al doilea an când salvatorii de vieți sunt în prima linie în această luptă cu virusul care amenință sănătatea a milioane de oameni de pe întreaga planetă. Trebuie să le arătăm în fiecare zi că îi prețuim și să le spunem că munca lor nu este în zadar.

Sunt sigur că fiecare om care pleacă din spital poartă în suflet imaginea medicilor și asistentelor care l-au îngrijit. Este un moment bun să le spunem un mare ”mulțumesc” pentru că au grijă de sănătatea noastră. Ei sunt eroii acestor vremuri și merită respectul nostru și admirația noastră!", a declarat Andrei Baciu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Ziua Mondială a Sănătății se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 7 aprilie.

Vezi și: Ziua Mondială a Sănătății, 7 aprilie. Patriciu Achimaș-Cadariu: Primul meu gând. Unii dintre ei au suferit foarte mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel