Ziua Marinei: Trei marinari au leșinat din cauza căldurii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mare sărbătoare, vineri, în portul Constanţa, de Ziua Marinei. Mii de turişti au luat parte la evenimentul de amploare care nu a fost lipsit de incidente.

Nimerită într-una din cele mai fierbinţi zile din an, tradiţionala paradă s-a transformat însă într-una cu momente nu tocmai fericite. Trei marinari din garda de onoare au leşinat în timpul festivităţii, iar alţii au simţit că se topesc pe picioare, scrie Obserbator.tv.

Între câteva mii de suflete, puţin după începerea slujbei religioase, trei marinari din garda de onoare s-au prăbuşit unul după altul în mulţime. Echipajul de pe o ambulanţă le-au acordat imediat îngrijiri medicale. Iar garda de onoare a fost retrasă în scurt timp de pe terasa Comandamentului flotei din Constanţa din cauza căldurii.

Între timp, pe faleza din Constanţa, mii de spectatori au urmărit ceremoniile militare, exerciţiile demonstrative sau jocurile marinăreşti. Startul a fost dat, bineînţeles, de Zeul Neptun.

În cadrul ceremoniilor nu au fost uitaţi nici cei care au căzut la datorie.

Ziua Marinei a ajuns anul acesta la cea de-a 112-a aniversare. Pentru prima dată a fost sărbătorită la Constanţa în 1902.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel