Zilele Județului Dâmbovița, în peroada 1 - 5 iunie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Corneliu Ștefan anunță manifestările dedicate Zilelor Județului Dâmbovița
Corneliu Ștefan anunță manifestările dedicate Zilelor Județului Dâmbovița
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, anunță manifestarea dedicată a 150 de ani de la prima dovadă scrisă  a existenței județului.

Cu ocazia împlinirii a 510 ani de la prima dovadă scrisă a existenței județului Dâmbovița ca entitate teritorială, am deosebita plăcere să vă invit la "Zilele Județului Dâmbovița", a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean.

"Pe lângă faptul că este pentru prima dată când organizăm un eveniment dedicat, în totalitate, județului Dâmbovița, vom avea un bun prilej de a rememora părți ale istoriei românilor scrise aici, la noi acasă, dar și de a-i premia pe cei care, prin activitatea lor, au promovat județul nostru. Pe parcusul celor cinci zile, ne vom bucura împreună de o serie de concerte, evenimente #artistice, #culturale și #sportive, #târguri tradiționale și meșteșugărești, care se vor desfășura  în întregul județul.

Curtea Domnească, aflată în administrarea Consiliului Județean, este în centrul acestor manifestări, aici urmând să avem o serie de concerte și proiecții laser pe Turnul Chindiei. Am pregătit evenimente la Potlogi, Târgoviște, Pucioasa, Pietroșița, în zona montană la Peștera Ialomiței, dar și alte surprize în majoritatea orașelor și comunelor din județ.  Este, în primul rând, o acțiune de promovare a județului nostru.

S-a scris istorie în Dâmbovița și în localitățile dâmbovițene, iar locuitorii acestui județ trebuie să fie mândri de locul în care trăiesc. Așadar, de pe 1 și până pe 5 iunie, vă așteptăm cu drag la "Zilele Județului Dâmbovița", precizează liderul Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel