Zguduie CHINA! Măsura care vine ca o lovitură zdrobitoare după spectacolul de la ”sfârșitul” pandemiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Știm cu toții când în China s-a sărbătorit cu artificii sfârșitul pandemiei COVID-19 și s-au făcut filmulețe cu chipuri fericite care-și dezăluiau zâmbetul când se eliberau de măști. Astăzi, totul se dovedește a fi fost un gest de moment. 

Oamenii din China vor trebui să poarte măști de protecție măcar ÎNCĂ UN AN. Oamenii trebuie să adopte obiceiul de a-și acoperi fața cu mască pentru a se feri de SARS-CoV-2. Avertismentul vine în contextul în care frica față de al doilea val a crescut puternic în China. 

Zhang Boli, expert medical aprobat de Beijing să supravegheze răspunsul țării la COVID-19, a subliniat că acoperirea feței ar putea să devină o normă pentru cetățenii chinezi chiar dacă focarul bolii este sub control.  

”Cred că măștile nu vor fi înlăturate cel puțin încă un an, măcar până-n aceeași perioadă a anului viitor. Trebuie să fim pregătiți” a spus Zhang pentru CCTV, conform Daily Mail

Avertismentul specialistului este provocat de teama cu privire la un al doilea val al pandemiei, după ce s-au raportat noi infecții în toată țara. El a mai spus că ”până-n acest moment, pare că noul coronavirus nu are legătură cu temperaturile”. ”Vezi tu, în locuri precum Indonezia sau India, unde temperaturile sunt ridicate, sunt mult infecții” a explicat Zhang. ”Chiar dacă boala este ținută sub control, trebuie să purtăm măștile de protecție, ar trebui să devină o obișnuință” a continuat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel