Zgonea s-a supărat: "Niciodată nu ați făcut nimic!"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Împărțirea sarcinilor între Camera Deputaților și Senat a creat zgomot între Valeriu Zgonea și Nicolae Moga. 

Mircea Geoană a cerut primirea de staff, birou, mașină și buget pentru funcționarea comisiei Schengen. Senatul urma să asigure locația, iar Camera – 6 consilieri. Zgonea a propus- "Patru consilieri are la noi o comisie serioasă", scrie pesurse.ro. El a adăugat, adresându-se lui Mircea Geoană, "Dacă dumneavoastră consideraţi că această comisie are nevoie de mai mulţi consilieri decât Comisia de sănătate de la Camera Deputaţilor…".
Schimb de replici

Vicepreședintele Senatului, Nicolae Moga, i-a atras atenția lui Zgonea "Vă rog, din tot sufletul, trataţi-ne ca atare!". Replica președintelui Camerei Deputaților a fost "Domnule senator, eu vă tratez ca atare; dumneavoastră, până acum, niciodată nu aţi făcut nimic, a fost numai Camera Deputaţilor".

"Noi plătim două treimi din toate cheltuielile şi dumneavoastră ne certaţi", a insistat Zgonea. "Dacă nu puteţi, nu plătiţi nimic. Facem noi, şi gata!", s-a arătat Moga nemulțumit. "Dacă propuneţi dumneavoastră, nu avem nici o problemă", a conchis Zgonea.

Într-un final, Zgonea a explicat că deputații vor pune la dispoziție trei angajați, un șofer, o mașină, cota de benzină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel