Zgonea: Băsescu, ipocrit. Ascunde Comisia Călărași prin dezinformare
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Președintele Camerei Deputaților a reacționat dur la "dezinformarea" lui Traian Băsescu. Valeriu Zgonea l-a acuzat, joi, pe președinte că distrage atenţia opiniei publice de la ancheta Parlamentului cu privire la terenurile din Călăraşi.

zgonea

"Traian Băsescu este furios că Parlamentul a votat înfiinţarea Comisiei de anchetă privind achiziţia terenului de către fata preşedintelui. Şi atunci minte şi dezinformează cu privire la consecinţele modificărilor aduse Codului Penal. Preşedintele coordonează o adevărată campanie de dezinformare, o campanie care face rău României, la fel cum a făcut şi în vara anului trecut", susţine Valeriu Zgonea, scrie Mediafax.

Președintele Camerei a subliniat că are mijloace instituţionale pentru a-şi exprima poziţia cu privire la modificările aduse Codului Penal, însă a ales în schimb să lanseze o "campanie cu minciuni şi dezinformări şi să inventeze lovituri de stat".

Zgonea mai precizează că preşedintele Traian Băsescu este "ipocrit" atunci când cere demisii. "Nu l-am văzut pe Traian Băsescu să vină şi să îi ceară demisia Robertei Anastase atunci când aceasta a furat în văzul tuturor la votul pentru impozitarea pensiilor", adaugă el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel