Data actualizării:
Data publicării:

Zelenski: Vom viza cele mai vulnerabile puncte ale rușilor

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
După o întâlnire cu responsabilii militari, Zelenski spune că a identificat mai multe puncte slabe ale rușilor.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski a raportat în seara de 15 martie că a avut întâlniri militare importante în care au fost determinate cele mai vulnerabile puncte ale rușilor.

Zelenski a ascultat raportul lui Oleksandr Syrskyi, Comandantul Suprem al Forțelor Armate ale Ucrainei, care s-a întors de pe frontul de la Avdiivka și a discutat despre situația de acolo și de pe alte fronturi cheie.

"În al doilea rând, împreună cu comandantul suprem, șeful Statului Major General Anatolii Barhylevych, ministrul Apărării Rustem Umierov, șeful Serviciului de Securitate Vasyl Maliuk, șeful Informațiilor de Apărare Kyrylov Budanov, adjunctul Comandantului Suprem Vadym Sukharevskyi, care este responsabil pentru drone, am determinat cele mai vulnerabile puncte ale inamicului care pot fi folosite pentru a provoca cel mai mare rău rușilor.

Și vom provoca daune. Cu cât pierde mai mult statul rus și cu cât este mai mare prețul agresiunii sale, cu atât mai aproape va fi un sfârșit drept al acestui război.", a spus Zelenski, potrivit Pravda.

Zelenski a avut și o întâlnire cu reprezentanții Cabinetului de miniștri, companiile complexului industrial de apărare și alte instituții responsabile pentru producția de drone avansate utilizate în misiuni.

"Ucraina dispune de o astfel de armă, dar raza sa trebuie să devină mai mare, iar atacurile să fie de amploare și eficiente. Am determinat sarcinile și termenele necesare pentru acest lucru. Niciun act terorist rus nu va rămâne nepedepsit.", spune liderul ucrainean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel