Zegrean acuză televiziunile de presiuni asupra CCR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a declarat luni la Parlament, că singurele presiuni asupra judecătorilor CCR, sunt cele exercitate prin intermediul televiziunilor.

Augustin Zegrean a menţionat astăzi, că nu a fost sunat până acum de niciun lider politic şi că singurele presiuni pe care le resimte, sunt cele făcute prin intermediul televiziunilor, relatează Mediafax. Înaintea de a intra la şedinţa plenului reunit al Parlamentului, preşedintele CCR a fost întrebat dacă judecătorii Curţii mai resimt vreun fel de presiuni în ultima perioadă. "Uitaţi-vă şi dumneavoastră la televizoare ce se spune despre noi şi atunci nu o să mă mai întrebaţi asta", a afirmat Augustin Zegrean.

În legătură cu unele presupuse presiuni politice, Augustin Zegrean a fost întrebat dacă s-a întâmpat să primească vreun telefon de la vreun lider politic. "Nu, niciodată, pentru că eu nu răspund la niciun fel de telefoane din astea", a afirmat preşedintele CCR. Reluând subiectul deciziei date de CCR pe 21 august, Augustin Zegrean a precizat că acea hotărâre a fost luată în baza "probelor" şi a documentelor oficiale.

Pentru a se stabili numărul oficial de persoane care trăiesc în România, e nevoie de o perioadă de timp destul de lungă, Augustin Zegrean precizând că inclusiv Institutul Naţional de Statistică, a informat că nu se poate oferi o cifră exactă a locuitorilor din această ţară, decât în 2013. Acesta a mai adăugat că cei de la INS, au afirmat că România nu are mijloacele tehnice necesare pentru a stabili numărul cetăţenilor cu drept de vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel