Zeci de şoferi au stat la coadă pentru a traversa Pasajul Basarab - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pasaj_44487100
pasaj_44487100

Coadă, duminică dimineața, cu o oră înainte de deschiderea traficului rutier pe  Pasajului Basarab. Sute de bucureșteni au venit pentru a fi  primii care îl traversează.

Încă de la ora 5.00, cei mai curioşi dintre şoferi s-au aşezat la coadă. Au vrut să fie primii care testează podul. Unii au şi reuşit.

Deschiderea traficului pe Pasajul Basarab a avut parte şi de un mic incident. Unul dintre tramvaie a reuşit cu greu să urce pe pod.

În cele din urmă, tramvaiul şi-a reluat drumul, iar şoferii din Capitală s-au bucurat de câteva ture cu maşina pe mult aşteptatul pasaj.

Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, duminică, la ora 6.00, primele maşini traversând deja podul, pe care vor circula şi tramvaiele liniei 34. Inaugurat sâmbătă, când Pasajul Basarab a putut fi vizitat de bucureşteni, ocazie cu care a fost organizată o paradă, podul poate fi traversat de duminică şi cu maşina.

Traficul pe Pasajul Basarab este monitorizat video la cele două capete. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, merge, duminică, la ora 11.00, la centrul de monitorizare a traficului din Şoseaua Olteniţei nr. 107, pentru a vedea cum se circulă pe Pasajul Basarab.

Citește și:

Află aici cine este “eroul” uitat al Podului Basarab. Fără trădarea lui nu exista Pasajul

Şi tramvaiele liniei 34 circulă pe Pasajul Basarab începând de duminică. Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat că tramvaiele liniei 34 vor circula pe traseul actual între Calea Vitan şi Bulevardul Banu Manta, apoi pe un traseu prelungit pe Şoseaua Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Şoseaua Orhideelor, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Timişoara, Calea 13 Septembrie, Bulevardul Ghencea, până la terminalul "Ghencea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel