Zarug, transformare de senzaţie la ”Te cunosc de undeva!”. Apariţie memorabilă pe scenă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Travesti, o tânără blondă, cu o rochie scurtă şi unghii colorate, acesta este personajul pe care ruleta i l-a adus lui Zarug în cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”.

Carismaticul artist şi partenera sa, Jazzy Jo, se vor distra copios cu o melodie care a făcut furori în anii 2000 – Asereje (Las Ketchup) şi care le va asigura o apariţie memorabilă pe scena transforming show-ului de la Antena 1. 

„Faţă de ce au primit alţii la ruletă săptămâna aceasta, suntem bine!”, a declarat Zarug la aflarea personajelor, însă avea să realizeze repede că nu va fi deloc simplu.

„Deşi toată lumea a spus că nu vom avea nicio problemă, am descoperit că avem probleme de respiraţie, sunt foaaaaarte multe vorbe!”, a completat şi Jazzy Jo. „Înlănţuirea aia de vorbe e un fel de... Cuvintele în sine nu înseamnă mare lucru, în schimb energia aia de fiesta e totul. Practic, a fost una dintre puţinele ocazii în care am cântat despre şi cu bucurie. Şi prima oară când a trebuit să fac şi o coregrafie. Care nu se ştie dacă a şi ieşit. Cert este că m-am distrat copios să fiu...ketchup!”, a mai completat Zarug! 

Cum s-au descurcat Zarug şi Jazzy Jo cu savuroasele personaje, dar şi cum au primit colegii lor provocările ruletei din această ediţie, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Începând din acest sezon, Pepe s-a alăturat spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator... doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a mărturisit Pepe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel