Data actualizării:
Data publicării:

Zamfirescu - Burcea, CEARTA momentului. Acuzații DURE: Face ALUZII. Eu nu l-am acuzat de ce divorţează, decât că e actor prin paturi

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Scandalul dintre Florin Zamfirescu și George Burcea continuă. 

Conflictul dintre Florin Zamfirescu și George Burcea a luat amploare după ce marele actor a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care îi întreabă pe oameni cine e acest George Burcea, denumit "actor". 

La scurt timp după întrebarea lui Florin Zamfirescu, George Burcea i-a dat o replică neașteptată și a lansat acuzații grave.

Florin Zamfirescu, replică la acuzațiile lui George Burcea

"Eu nu am nici o treabă cu el, dar ca breaslă aşa, ca reprezentant al breslei, mă întreb şi eu: ce a făcut? Zi-mi un film, zi-mi un rol, un rol mare să mă uit şi eu să-l văd măcar la faţă! Casanova prin paturi că el acolo divorţează, scandaluri, astea sunt rolurile lui. Treaba lui, dar de ce spune că e actor? Deci eu nu am nici o treabă cu copilul acesta. Nu-l cunosc, nu mi-a făcut nici un rău, nu mi-a făcut nici un bine", a declarat Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars. 

VEZI AICI știrea inițială. De la ce a pornit tot scandalul: Florin Zamfirescu și George Burcea, SCANDAL. Val de JIGNIRI: Joacă prin paturi? Cine e ăsta? / Vă înțeleg bătrânețea și nepăsarea!

"Ce BEEEP PE DRACU e aia actor?"

În plus, George Burcea a spus că Florin Zamfirescu și-a numit fiul în funcția de director al Teatrului Bulandra din București "pe pile". 

"Face aluzii că eu mi-am pus băiatul director la Teatrul Bulandra. Eu nu l-am acuzat pe el că de ce divorţează, decât că e actor prin paturi, în sensul de casanova, dar asta e treaba lui. Eu nu-l judec pentru asta. Zice că e actor. Ce BEEEP PE DRACU e aia actor? Noi nu mai ştim ce înseamnă? Eu m-am retras, nu mai ţin niciun loc. M-am retras şi din şcoală, şi din teatru, dar nu s-a observat că m-am retras din teatru pentru că imediat după retragerea mea a venit Covidul.

Ce legătură are? Eu sunt acasă, pensionar. Sigur că mă bucur, m-am bucurat enorm când am văzut că l-au pus pe el. L-am şi invidiat un pic pentru că el a ajuns mult mai sus decât am fost eu vreodată, mai sus în societate. Dar a ajuns pe meritul lui. Şi ce vină are el că are talent mai mult decât Burcea?". a mai spus Florin Zamfirescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel