Zamfir, NERVOS pe Cîțu: ”Îl doare în c*r de țara asta!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Senatorul PSD Daniel Zamfir a fost testat de coronavirus chiar ieri și a ieșit negativ, însă este extrem de îngrijorat de gestul colegului său din Parlament, senatorul PNL Vergil Chițac, care a fost confirmat purtător al temutului virus.

”Întâmplarea face să mă fi testat ieri seară și a ieșit negativ, deci sunt în regulă. Acum, eu cred că e o situație pe care nu am cum să o calific. Gestul domnului Chițac de a merge la acea manifestare deși era suspect, de a nu fi dus cu izoleta... suntem deja într-o situație în care iresponsabilitatea a devenit deja desuet și mă gândesc și la gestul prim-ministrului, de astăzi, care a venit de mânuță cu ministrul Sănătății și au dat proba iresponsabilității maxime. El însuși suspect a venit să anunțe că se autoizolează după ce a răspândit virusul prin toată sala aceea!” a spus Daniel Zamfir la Realitatea Plus, vineri seara.

”Îmi cer scuze dacă mai am deviații de limbaj, dar nu-mi găsesc cuvintele așa de ușor. Dom'le, suntem într-un film cu proști. Un film în care n-am crezut vreodată că am să ajung, plecând de la demisia de ieri: cum să chemi tu 400 și ceva de parlamentari și cu un sfert de oră înainte domnul Cîțu să-și depună mandatul. Nu pot să ma abțin: omul ăsta e bine?, ca să zic așa...”, a întrebat senatorul.

”Păi ăsta ar trebui să se autoizoleze. Să se ducă în vârful muntelui să nu-l mai vadă populația macăr vreo 20 de ani, ca pe PNȚ. El ne spune că renunță la mandatul de prim-ministru pentru că așa ar avea partidul lui mai multe șanse să câștige alegerile? Păi, dom'le... îl doare-n cur... în, în cot de țara asta! Ce probă mai mare de monument de iresponsabilitate?”, a mai spus nervos senatorul Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel