Data actualizării:
Data publicării:

Zamfir, acuzații la adresa "șmenarului de la Finanțe": Cîțu sabotează companiile româneşti

Autor: Ema Apostu | Categorie: Economie
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir l-a criticat aspru pe Florin Cîțu, "șmenarul de la Finanțe", așa cum îl numește, privind situația companiilor din criza COVID.

"Şmenarul de la Finanţe. Azi, la Comisia Economică a Senatului am adus la aceeaşi masă pe proprietarii de mall-ri, pe chiriaşii de acolo şi bineînţeles pe secretarul de stat al IMM-urilor, dl Rogojinaru. Situaţia explozivă dintre proprietarii de mall-uri şi chiriaşi pleacă de la faptul că majoritatea mall-urilor - mai puţin cel din Băneasa - le-a facturat chirie pe perioada în care toate mall-urile sunt închise. Mall-urile au invocat că au pierderi, iar proprietarii magazinelor sunt în pragul insolvenței. Ambii s-au adresat Guvernului, să-i sprijine să iasă împreună din această situaţie.

"Cîțu a respins soluţiile corecte ale Ministerului Economiei"

Vă vine să credeţi că, până acum, nimeni din Ministerul Finanţelor, nu i-a băgat în seamă? Mai mult decât atât, ministrul Cîțu a respins soluţiile corecte ale Ministerului Economiei. După marea păcăleală numită IMM Învest, în care solicitanţilor li se invocau tot felul de pretexte să nu nu primească banii, ticăloşia lui Cîțu merge mai departe: sabotează companiile româneşti, lăsându-le fără sprijin acum, când au cea mai mare nevoie.

Am solicitat ferm reprezentantului Guvernului să vină până săptămâna viitoare soluţii pentru:

1. readaptarea contractelor comerciale la nouă realitate;

2. sprijinul rapid şi concret al IMM-urilor aflate în dificultate;

3. facturarea injustă a chiriei pe perioada restricţiilor", a scris Daniel Zamfir pe Facebok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel