Yaphet Kotto, actor cunoscut pentru rolurile din “James Bond” şi “Alien”, a murit
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Yaphet Kotto
Yaphet Kotto
Actorul american Yaphet Kotto, cunoscut pentru apariţiile din filme precum “James Bond” şi “Alien”, a murit, luni, la vârsta de 81 de ani, în Filipine.

Sinahon Thessa, femeie cu care actorul a fost căsătorit timp de 24 de ani, a fost cea a anunțat decesul, potrivit Metro. 

"Sunt tristă și încă șocată de trecerea în neființă a soțului meu Yaphet de 24 de ani. A murit noaptea trecută în jurul orei 10:30 pm, ora Filipine.

Acesta este un moment foarte dureros pentru mine să vă informez pe toți fanii, prietenii și familia soțului meu.

Încă avem o mulțime de planuri, dragă, despre care am discutat, ai o mulțime de interviuri care așteaptă și ai oferte de film precum G.I. Joe și filmul lui Tom Cruise și alții. Încă mai aveți de gând să vă lansați cartea și să construiți o organizație religioasă bazată pe învățăturile Yoganandei.

Ai jucat un personaj negativ la unele dintre filmele tale, dar pentru mine ești un erou adevărat și pentru mulți oameni, de asemenea. Un om bun, un tată bun, un soț bun și un om decent, foarte rar de găsit.Unul dintre cei mai buni actor de la Hollywood a Legend. Odihnește-te în pace, dragă, o să-mi fie dor de tine în fiecare zi, cel mai bun prieten al meu. Te iubesc și vei fi mereu în inima mea. Până ne vom revedea!", a scris Thessa pe Facebook.

Yaphet Kotto s-a născut în 1939, în New York, fiind fiul lui Gladys Marie, asistentă medicală ce a devenit şi ofiţer al armatei americane, şi al lui Avraham Kotto, afacerist născut în Camerun, dar care a ajuns în SUA la mijlocul anilor 1920.

Yaphet Kotto a devenit celebru rolurilor Dr. Kananga / Mr. Big din “James Bond Live and Let Die” şi Parker din primul film “Alien”, potrivit stirileprotv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel