Xi Jinping reales la al XX-lea Congres | Geostrategica, la DC News TV
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 25 oct 2022, 23:10
WhatsApp
Xi Jinping, reales pentru un al treilea mandat la conducerea Partidului Comunist: Lumea are nevoie de China / Foto: Agerpres
Xi Jinping, reales pentru un al treilea mandat la conducerea Partidului Comunist: Lumea are nevoie de China / Foto: Agerpres
DC News vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Geostrategica, miercuri, 26 octombrie 2022.

În emisiunea Geostrategica, cu Tudor Curtifan și H.D. Hartmann, sunt abordate săptămânal cele mai importante teme de politică externă pe plan mondial.

Geostrategica poate fi urmărită în fiecare miercuri de la 14:30, atât pe DC News TV, cât și pe pagina de Facebook DC News, pe canalul YouTube DC News, unde vă invităm să apăsați butonul „abonează-te” (Subscribe), dar și pe www.DcNews.ro.

În cadrul emisiunii vor fi analizate cele mai sensibile dosare de politică externă, mișcările marilor actori regionali, a superputerilor mondiale, dar și perspective asupra României.

În emisiunea de azi se va discuta despre Congresul al XX-lea al Partidului Comunist Chinez în urma căruia Xi Jinping a fost reales președinte, dar și desre preluarea puterii în Marea Britanie de către Rishi Sunak.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?