X Factor, gale live. Cristian Sanda, surpriza serii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Prima gală "X Factor" din acest sezon a adus Finalistul Publicului în echipa Deliei, în timp ce Horia Brenciu a pierdut seara trecută una dintre trupele sale, pe fetele de la Diamonds.

Emoții cel puțin la fel de mari precum cei nouă concurenți au avut prezentatorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, în gala românească "X Factor", însă, jurații au fost alături de ei, ca și în cazul elevilor cărora le-au fost mentori în ultimele săptămâni.

Primul concurent al serii a fost Finalistul Publicului, cel care de-a lungul audițiilor a primit cele mai multe voturi prin intermediul aplicației "X Factor". Cristian Sanda, cel care a primit încrederea publicului și care s-a alăturat echipei Deliei, a fost asigurat de jurați că nu a trădat votul primit. "Domnule Sanda, eu vă asigur că toți cei care v-au votat sunt acum foarte fericiți", i-a spus Carla's Dreams după ce a ascultat interpretarea acestuia, în timp ce Delia s-a bucurat pentru această revenire în echipa sa.

Ștefan Bănică va merge în etapa următoare alături de Ioana Bulgaru și Doinița Ioniță, în timp ce Delia, care a început prima gală alături de Bella Santiago și Cristina Vasopol, are acum trei concurenți după ce Cristian Sanda a revenit în trupa ei în urma votului publicului. Carla's Dreams îi are alături pe Cristian Moldovan și Alex Stremițeanu, în timp ce Horia Brenciu a rămas cu o singură trupă, Vox.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel