X FACTOR, gală LIVE 9 decembrie. Eliminări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
X Factor
X Factor
X FACTOR 2018. Duminică seară, are loc prima ediție live din acest sezon al emisiunii X Factor.

X FACTOR, gală LIVE 9 decembrie 2018. Delia și-a răsfățat cele două eleve ale sale, Bella Santiago și Cristina Vasopol, cu dulciuri și s-au asortat împreună purtând coronițe de ren la repetiții. "Fetele mele sunt ca două forțe ale naturii, ca un taifun, fac deranj pe unde merg!", le-a lăudat jurata pe cele două.

X FACTOR, gală LIVE 9 decembrie 2018. Cu două puștoaice în galele live, Ștefan Bănică a vrut să le răsfețe pe cele două, mai ales că mai e foarte puțin până la sărbătorile de iarnă. Artistul a fost surprins însă când a primit la rândul său o mașină vintage de la Doinița și Ioana. "Cred în continuare în concurentul care evoluează, care surprinde cu fiecare apariție", a spus Ștefan Bănică despre fetele sale.

X FACTOR, gală LIVE 9 decembrie 2018. La fel de încrezător în elementul surpriză este și Carlas Dreams, care are de partea sa doi băieți nu foarte experimentați, dar extrem de talentați! "Eu cred că vor urma niște surprize serioase. Pentru că varianta cea mai bună a lui Cristian este mult peste orice concurent de aici, iar în cazul lui Alex de asemenea!, a spus juratul.

X FACTOR, gală LIVE 9 decembrie 2018. Horia Brenciu a avut grijă ca pentru prima gală românească, trupele sale să primească sfaturi chiar de la artiștii ale căror piese le vor cânta – fetele de la A.S.I.A și Dan Bittman. Și chiar dacă nu va putea fi prezent, acesta având concert la Sala Palatului, juratul se declară fericit de eforturile depuse de Vox și Diamonds. "Cele mai mari salturi profesionale, artistice, le-au făcut trupele mele!", a spus Horia Brenciu.

Update: 

Se salvează:

Bella Santiago din echipa Deliei

Moldovan din echipa lui Carla's Dreams

Doinița Ioniță din echipa lui Ștefan Bănică

VOX din echipa lui Horia Brenciu

Cristian Sanda din echipa Deliei

Ioana Bulgaru din echipa lui Ștefan Bănică

Cristina din echipa Deliei

Alex din echipa lui Carla's Dreams.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel