Windows 11 va avea Copilot, un instrument dotat cu Inteligență Artificială. De când va fi disponibil
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Microsoft
foto: Microsoft
Microsoft anunță Copilot, un instrument cu inteligență artificială care va fi integrat în următoarea versiune a Windows 11. Acesta va fi disponibil pentru utilizatorii obișnuiți începând cu data de 26 septembrie și pentru clienții enterprise începând cu data de 1 noiembrie 2023.

Copilot în Windows (disponibil în varianta de preview) va ajuta utilizatorii să creeze conținut și să termine lucrurile pe care le au de făcut mai repede și mai ușor.

Următoarea actualizare a Windows 11 este una dintre cele mai complexe de până acum, aducând toate capabilitățile Copilot și noile experiențe bazate pe AI în aplicații precum Paint, Photos, Clipchamp și multe altele, direct pe PC, au anunțat cei de la Windows.

Bing va introduce suport pentru cel mai recent model DALL.E 3 de la OpenAI, aducând beneficii precum răspunsuri personalizate bazate pe istoricul căutărilor și o experiență de shopping îmbunătățită datorită inteligenței artificiale.

Microsoft 365 Copilot, alături de noul asistent AI Microsoft 365 Chat, va fi lansat pe scară largă pentru clienții enterprise începând cu data de 1 noiembrie 2023, redefinind modul în care desfășurăm activitățile de lucru.

În plus, Microsoft aduce pe piață noi dispozitive Surface compatibile cu aceste actualizări, disponibile pentru precomandă începând cu data de 21 septembrie.

Windows Backup face tranziția la un nou PC pe care rulează sistemul de operare Windows 11 mai ușoară ca niciodată. Cu Windows Backup, migrarea fișierelor, aplicațiilor și refacerea setărilor de pe un PC la altul este mult mai rapidă. Toate acestea, inclusiv Copilot în Windows, vor fi disponibile începând cu data de 26 septembrie, ca parte a celei mai recente actualizări Windows 11, la versiunea 22H2.

Mai puțin timp pentru mailuri, mai mult pentru tine

Microsoft 365 Chat integrează datele de la locul de muncă, inclusiv e-mailuri, întâlniri și chaturi, pentru a facilita redactarea documentelor importante, planificarea eficientă a călătoriilor de afaceri și menținerea actualizată a corespondenței din inbox.

În ultimii ani, ritmul și volumul de muncă au crescut constant. Unii utilizatori primesc peste 250 de e-mailuri în Outlook și trimit sau citesc aproape 150 de chaturi pe Teams într-o singură zi. La nivel global, utilizatorii Teams participă de 3 ori mai mult la întâlniri în fiecare săptămână față de anul 2020. Microsoft 365 Chat simplifică sarcinile și ajută utilizatorii să câștige timp prețios.

Microsoft 365 Copilot va fi disponibil de la 1 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel