Data publicării:

Vremea în următoarele zile. Elena Mateescu (ANM): Ploi în mare parte din țară. Temperaturi apropiate de normalul din calendar

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Vremea
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea în următoarele zile.

Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, a fost invitată la Antena 3 CNN, unde a spus cum va fi vremea în următoarele zile:

„Săptămâna aceasta va fi stabilă din punct de vedere al regimului de precipitații. Vorbim și de o informare meteorologică, valabilă până miercuri dimineață la ora 10. Dacă astăzi vom consemna cantități de apă de 15-20l/mp, iar la nivel local 30-40l/mp în Banat, Oltenia, Muntenia și zona de munte, mâine aria precipitațiilor va fi de interes în SE-ul țării, în Muntenia și Dobrogea. Cantitățile de apă cumulate vor fi de 15-25l/mp.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, temporar va mai ploua, în general ponderat cantitativ. Din punct de vedere termic ne apropiem de normalul datei din calendar.

Astăzi vom consemna maxime de până la 18-19 grade Celsius, cu 15 grade în Capitală. Mâine vor fi temperaturi de 10-19 grade, iar joi va fi o ușoară încălzire, cu maxime de 12-20 grade Celsius. În Capitală va fi o vreme ploioasă cu temperaturi astăzi de 13-14 grade și vânt cu viteze de până la 35-40 km/h. Minimele vor fi pozitive, de 7-8 grade, pe parcursul nopților“, a spus, la Antena 3 CNN, Elena Mateescu, directorul general al ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel