Vreme rea pentru investiţii în România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Tot mai multe firme importante renunţă la planurile de investiţii pentru România, din cauza situaţiei actuale a mediului economic.

Furnizorul de servicii medicale private Medsana amână deschiderea a două centre medicale multispecializate, programată iniţial pentru lunile august şi octombrie 2010. Investiţiile bugetate pentru cele două unităţi, care urmează să fie deschise în Bucureşti, se ridică la 1,5 milioane euro. Locaţiile pentru cele două clinici sunt deja identificate, Medsana deţinând din fonduri proprii bugetul de investiţii.

Ford ar face la Craiova 1000 maşini/zi, dar nu le poate transporta pe şoselele româneşti

Producătorul auto Ford ar vrea să fabrice la Craiova 1.000 de maşini pe zi, însă, din cauza infrastructurii deficitare, nu le poate transporta, pentru livrare, declară ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, agenţiei Mediafax. În România nu există infrastructura necesară pentru a transporta maşinile din Craiova. Nu vor construi 1.000 de maşini pe zi pentru a le depozita într-un parc auto şi a le lăsa acolo. Ford trebuie să vândă maşinile produse, iar dacă nu există un sistem de autostrăzi şi un sistem feroviar care să-ţi permită să transporţi maşinile, nu vor face investiţia, a declarat ambasadorul. Nu se pot transporta nici 200 de maşini pe zi de acolo, folosind actualul sistem feroviar, a arătat Gitenstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel