”Vrei să fii milionar” începe miercuri la Kanal D
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vrei sa fii milionar
vrei sa fii milionar

Emisiunea ”Vrei să fii milionar” va începe miercuri, 24 august, de la ora 20.00 la Kanal D și va fi prezentată de Virgil Ianțu.

La filmările pentru prima ediție , Virgil Ianțu a constatat că celebrul quiz show este pentru el „ca mersul pe bicicletă”.

Miercuri vor intra pe primii 10 concurenți. Cei mai rapizi dintre ei, care vor reuși să treacă de proba fulger „Fastes Finger First”, vor trebui să raspundă corect la toate întrebările adresate de Virgil Ianțu pentru a intra în posesia unui premiu fără precedent în istoria televiziunii: 1 milion de lei. Concurenții aflați pe „Scaunul fierbinte” au la dispoziție patru variante ajutătoare: „50-50”, „Sună un prieten”, „Întreabă publicul” și „Schimbă întrebarea” (varianta ce poate fi folosită după ce concurentul a depășit pragul de 10 întrebări).

Revenit după opt ani la cârma acestui format, Virgil Ianțu s-a simțit în largul lui la filmări, mulțumită echipei, dar și reflexelor sale dobândite la filmarea primelor două sezoane „Vrei să fii miliardar?”.

„ M-am bucurat să constat că reflexele care mi s-au creat la „Vrei să fii miliardar?” în urmă cu opt ani au rămas intacte, nu am uitat nimic! E ca și cum ieri aș fi încheiat filmările la <Vrei să fii miliardar?>. Pentru mine această emisiune e ca mersul pe bicicletă!”

Toți cei care își doresc să participe la „Vrei să fii milionar?” pot afla detaliile referitoare la regulamentul de concurs accesând pagina http://vreisafiimilionar.kanald.ro sau sunând la 0377 77 11 11 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate rețelele de telefonie fixă și mobilă).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel