VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 23 noi 2018, 21:22
WhatsApp
Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță
VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi Voucherele de vacanță au reprezentat un succes pentru turismul românesc, iar programul continuă și-n 2019. 

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi Valoarea unui voucher de vacanță va fi de 1.450 de lei. 

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi Voucherele de vacanță vor fi acordate la 1 ianuarie 2019. Vor avea valabilitate până la sfârșitul anului. Dacă nu vor fi folosite, banii respectivi vor fi pierduți. 

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi Voucherele pot fi folosite doar pentru plata vacanțelor. Voucherele pot fi folosite direct la unitățile de cazare care acceptă această metodă de plată, dar și la agențiile de turism, care aplică o metodă de plată simplificată, dând acces și la unitățile de cazare care, în mod normal, nu acceptă metoda de plată. 

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi Distribuirea voucherele de vacanță la început de an a fost și o solicitare a ANAT. Potrivit datelor, valoarea voucherelor de vacanță emise în primele nouă luni ale anului a ajuns la 230 de milioane de euro, o sumă de opt ori mai mare față de cea de anul trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?