Voturi Sector 1. Tudorache: Dacă ne vor spune că a fost fraudă, vom merge în instanță!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniel Tudorache a făcut, miercuri seară, noi declarații cu privire la renumărarea voturilor în Sectorul 1.

Potrivit unor surse judiciare, renumărarea voturilor s-ar fi încheiat la Sectorul 1. Din primele informaţii, Daniel Tudorache ar avea cu 1000 de voturi în plus faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand. Un comunicat oficial ar urma să fie emis în cursul zilei de joi, 13 mai, sau vineri, 14 mai. 

Întrebat, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, dacă, în contextul în care informația va fi confirmată oficial în cursul zilei de joi, va întreprinde o acțiune în justiție, Daniel Tudorache a răspuns astfel: „Noi așteptăm (n.r. o comunicare oficială), în următoarele două zile, să ne prezinte ce au constatat. Dacă ne vor spune clar că a fost fraudă, nu știu cum va suna, vă dați seama, este primul caz, eu nu am mai auzit de așa ceva în România, atunci clar vom merge în instanță!”

Ulterior, întrebat dacă, în condițiile în care rezultatul renumărării voturilor ar fi în favoarea sa, iar alegerile ar fi anulate, ar candida din nou, Daniel Tudorache a răspuns astfel: „Dacă cetățenii Sectorului 1 își doresc, o voi face!”

Amintim că Daniel Tudorache a explicat, miercuri, în exclusivitate pentru DCNews, că așteaptă comunicatul oficial cu privire la renumărarea voturilor la Sectorul 1.  Întrebat dacă, în cazul în care vor fi confirmate informațiile pe surse cu privire la renumărarea voturilor, crede că și-ar da demisia Clotilde Armand, a spus că nu știe, „nu comentez eu ce face Armand”.

Procurorul de caz se pensionează 

La scurt timp după apariţia în spaţiul public a acestor informaţii, procurorul de caz de la SIIJ, Sorin Iaşinovschi, a trimis dosarul de pensionare la CSM. Informaţia a fost confirmată de jurnalista Diana Tache, în direct la DC News TV.

„Primesc pe surse ceva. Procurorii care se uită la emisiune spun că procurorul care instrumentează dosarul la SIIJ a depus deja dosarul de pensionare la CSM", a declarat Diana Tache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel